A nagyajkak mi is ez végül is?
Figyelt kérdés
Mi ez és ez egészséges? Vagyis nem valami betegség? És hány éves kortól kezdődik ez a valami...#n.ajkak
2012. júl. 23. 19:39
11/16 anonim válasza:
Nézd, van egy ember, aki önként vállalkozó nők nemi szervét mintázta meg. És ez csak egy részlet. Nézd meg, mennyiféle van. Senkié nem egyforma.
12/16 A kérdező kommentje:
Óhh köszi. Akkor ez nem betegség. Már féltem hogy csak nekem ilyen. És ugye ha el kezd szürkésedni az se baj mert ..mert :D
2012. júl. 23. 20:26
14/16 A kérdező kommentje:
Úgy lesz. Jaj olyan jó hogy ezt megtudtam
2012. júl. 23. 20:31
15/16 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem értem mi a baja a Kérdezőnek. A nagyajkad az ahol a szőr nő, Ha abból valami kilóg az a kisajkad, de ez normális. Minden lánynak más a puncija.
16/16 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 24. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!