Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelygyulladás elmúlhat az...

A hüvelygyulladás elmúlhat az ondótól?

Figyelt kérdés
Nem candida-ról van szó és nem is külső fertőzésről,hanem a hüvely savas környezete felborult!Az ondó viszont savas-én így tudom-tehát akkor lehet,hogy ettől jött rendbe?
2009. júl. 15. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha egyszer veszel egy ilyen fürdőt, attól nemmúlik el, csak enyhülnek a panaszok. ha otthon akarod gyógyítani magad, akkor ajánlott kúraszerűen csinálni, azaz nemcsak eccer ilyen ülőfürdőt venni, a párodnak pedig keress otthon betadine kenőcsöt, nyomd a kezébe, h ezzel kenegesse kb 4 napig a péniszét, mert valszeg átadtad neki is a gombád, és vissza fog téged fertőzni.
2009. júl. 16. 14:07
 12/12 A kérdező kommentje:
1 héten keresztül vettem ülőfürdő,minden nap!Csak akkor szeretkeztünk,mikor már elmúlt!
2009. júl. 16. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!