Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelygyulladás elmúlhat az...

A hüvelygyulladás elmúlhat az ondótól?

Figyelt kérdés
Nem candida-ról van szó és nem is külső fertőzésről,hanem a hüvely savas környezete felborult!Az ondó viszont savas-én így tudom-tehát akkor lehet,hogy ettől jött rendbe?
2009. júl. 15. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tévedés! Az ondó lúgos! Kezeltesd magad, nem éri meg elhülyéskedni az ilyesmit, később még komolyabb bajod is lehet tőle!
2009. júl. 15. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő kúptól, gyógyszertől múlik el. Sőt amig rendbe nem jöttél, addig ne legyél együtt a pároddal. Nőgyógyász állapította meg, hogy felborult a hüvelyflora? Akkor gondolom tejsavas irrigálást javasolt. Ha nem orvos állapította meg, akkor nem tudhatod mitől van, de mindenképpen kezelni kell és ne ondóval...
2009. júl. 15. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Több hónapos hüvelygyulladáson vagyok túl. Nekem azt mondta a doki, hogy nem szabad szexuális életet élni,a míg meg nem gyógyultam. A tejsavas irrigálás sokat segít és mindenképpen menj el orvoshoz, ne kezelgesd magas, ez a gyulladás meddőséget okozhat, ha nem kezelik ki rendesen.
2009. júl. 15. 15:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Éppen mára volt időpontom a nődokihoz,de ma reggel megjött,így is késve 2 napot!Így még nem tudtam kezeltetni,kb. 1hete tart a viszketés!
2009. júl. 15. 16:28
 5/12 A kérdező kommentje:
De már 2 napja megszűntek a tünetek!Az immunrendszerem miatt szokott nagyon száraz lenni a hüvelyem!Ezért vannak ilyen problémáim!Köszönöm mindenkinek!
2009. júl. 15. 16:29
 6/12 anonim ***** válasza:
az ondó lugos. a hüvely savas. és ettől szokott gyulladás lenni, felborulhat a PH. ha csak ettől van, akkor az jelent megoldást, ha nem szexelsz egy ideig. ettől elszokott múlni, ha nem fertőzés eredetű.
2009. júl. 16. 01:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Eddig rettentően viszketett,de a szex után egy csapásra elmúlt,ezért kérdeztem!Azóta sincs semmi tünet!De azért orvoshoz elmegyek!
2009. júl. 16. 06:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Az orvos javaslata mellett próbáld ki ezt, nekem segített. Gombaölő és immunerősítő hatása van.

[link]

2009. júl. 16. 07:25
 9/12 anonim ***** válasza:

ha viszket is akkor sztem inkább gombád van.

vissza fog térni pár napon belül

2009. júl. 16. 12:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Sós,ecetes forró ülőfürdőt vettem!Lehet,hogy attól múlt el?
2009. júl. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!