Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért egyre korábban menstruál...

Miért egyre korábban menstruálnak a lányok?

Figyelt kérdés
úgy értem, egyre fiatalabban jön meg. Nővéremnek még 15, nekem már 12 évesen jött.. Anyunak 16 körül, nagyinak is, és ma már a legtöbb lánynak 11-12... ez miért van?
2009. júl. 15. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a lányok többsége sokkal korábban érik, mint régen. És azért írom, hogy sajnos, mert azt gondolják, hogy akkor már mindenre képesek és ezt ki is használják. Egyszerűen a hormonok olyan hamar beindulnak,az olvasott, hallott, látott dolgoktól, melyek befolyásolják az egészet, hogy csak na.

17/l vagyok, és csak egy éve menstruálok. Alkat függő, én rendszeresen sportolok például, és átlagos, testalkatú vagyok.

2009. júl. 15. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:
ja meg 11 évesen megbszatják magukat :S:S
2009. júl. 15. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok még mindig...Pontosan. És ezt ők annyira menő dolognak fogják fel, semmit nem tudva az egészről, hogy mi történhet, következményei stb. De ha x már nem szűz, akkor y,z... miért legyen az ? náluk ez ilyen alapon megy, itt is megmutatkozik a butaságuk. Nem vagyok senkinek anyja, de ha 11-12-13 sőőt én szívem szerint mondanék egy 16os kort, de a mai világban sajnos már nem igazán lehet. szóval a korosztály Gyakori Kérdező- Válaszolóit megkérném, hogy legyenek okosabbak, mint azok, kik ezzel lesznek számukra "nagylányok" mások pedig úgy lenézik őket. A Ti érdeketek. Tudjatok meg mindent a dologról, a biológiáról, és igaz szerelmetekkel történjem meg a dolog. Mondhattok sértő, vádló szavakat, de azt gondolom ide mindenki a véleményét írja, abból pedig lehet szelektálni, ez az enyém. :)
2009. júl. 17. 00:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Nemtudom, szeritenm se nagyon kéne 16 alatt összefeküdni mindenkivel. Én 17 éves vagyok és szűz, akkor ezek a kis csitrik felfogása szerint jajj de ciki, mert nem ment rajtam végig az egész iskola... Ezeket kiraknám ukrajnába egy hétre kvának, kétszer meggondolná hogy elég érett e a szexhez :D
2009. júl. 17. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Még mindig az az egyetlen vagyok. :D Igen, egy véleményen is vagyunk, meg szerintem ez lenne a normális, ha 16ig nem történne meg a dolog, de aztán mondhatjuk bárkinek, mert lenéznek. És én is boldog vagyok, attól függetlenül, hogy nem feküdtem össze fűvel-fával, sőt...senkivel.
2009. júl. 17. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!