Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van időpontom nőgyógyászhoz,...

Van időpontom nőgyógyászhoz, de megjött, mehetek így is?

Figyelt kérdés
2008. máj. 6. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mire.

De nem szokták díjazni ha menstruálsz és kotorásznak benned.Persze a menstruációddal van valami akkor azthiszem mehetsz.De nem esküdnék meg rá.

2008. máj. 6. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Ne menj el így, meg sem tud rendesen vizsgálni. Kérj másik időpontot- persze ha éppen az a baj, hogy pl nem múlik el, akkor nem tudsz mást tenni, de sztem itt nem ez van a háttérben.
2008. máj. 6. 12:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért akartam menni mert nem jött meg, de az aggodalmam nem múlt el, most és múlt hónapban is késett 4-5 napot, babát szeretnék.
2008. máj. 6. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne szórakozzatok. Ha csak gyógyszert íratni mész simán, ha általános kivizsgálásra, akkor kenetet nem hiszem hogy vesznek, de ha már kértél időpontot mindenképp menj el, a barátnőmön ilyen esetben ultrahangot végeztek. Nem fognak az orvosok sem kétségbeeseni.
2008. máj. 6. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a pár napos késések miatt miért aggódsz. Azelőtt mindig napra pontosan megjött? Nekem mindig késett, sokszor heteket is, de azért van két gyerekem. 45 éves vagyok és csak most egy-két éve van, hogy viszonylag rendszeres a vérzésem, de most is késik néhány napot szinte mindig.
2008. máj. 6. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el a dokik nagy része látott már sok sok vért onnan kifolyni...a szülés is úgy néz ki egyik kedves ismerősöm szavaival élve,mint egy disznóvágás.

Amúgy 1-2nap miatt ne aggódj.Ha több mint 2 hetet késik,é még mindig negatív a teszt,akkor kérj időpontot.

2008. máj. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!