Lányok! Ti voltatok már olyan helyzetben amikor vagy suliban vagy pedig utcán vagy ismerősötöknél megvolt a havitok és átázott a nadrágotok? Története is érdekelne
Volt, még gyerekkoromban, amikor nem tudtam pontosan, mikorra kellett megjönnie. Vagy kétszer kellemetlen meglepetés, hogy teljesen átázott a nadrágom, mire észrevettem, hogy megjött. :-(
Történet nincsen. Amint észrevettem, korrigáltam a dolgot. Hogy más észrevette-e rajtam, azt nem tudom.
Nekem szerencsére nem volt ilyen, de unokatesómnak igen. A történt:
Buszsofőr a barátja, és vele ment majdnem egész nap, és délután felhívott, hogy buszon van erre jönnek, bejöhet e, mert hazamenni már nincs ideje. Mire ideért, hatalmas folt volt a nadrágján, amit a derekára kötött pulcsival takart el. És így volt a buszon is ... kb 20-25percig...
Jött, lefürdött..., kapott nacit, szerencséjére egy méretünk van. :) Szerinte nem vette észre senki. :) De kínos-kellemetlen egy helyzet lehetett...
Kb 6.-7.-es koromban én is jártam így.
Épp a menzán ettünk, akkor éreztem hogy jön.
Megvártam amíg a többiek befejezik, mondtam, hogy nyugodtan menjenek el nehogy lekéssék a buszt, én még megeszem a kajám.
Utána gyorsan felpattantam, felvettem a kabátom, még szerencse hogy tél volt és hosszú kabátot hordtam. A széket is sikerült összevérezni, remélem a mögöttem ülők nem vettek észre semmit. A tálcát is kabátban vittem ki, utána húztam haza.
igen, borzalmas volt! és én is csak a tampont tudom ajánlani, a betét irtó sz.r, ha valaki erősebben vérzik.
volt, 1-2-szer kamaszkoromban (betétet használtam), hogy nagyobb folt látszott, akkor egy kisvárosban laktunk, és mindenféle kerülőúton mentem haza, hogy ne lássák, buszra természetesen nem szálltam, inkább gyalogoltama nagyon sokat, állandóan figyeltem, jön-e mögöttem valaki, aztán ha igen, akkor letértem egy mellékutcába, vagy a falnak háttal állva úgy tettem, mintha keresnék valamit a táskámban, míg elment az illető. rettenetesen ciki volt!
olyan pedig sokszor volt, hogy egy apró foltban átütött, de az olyan helyen volt, hogy nem lehetett észrevenni, max. ha egy nagyon alacsony ember jött mögöttem, vagy, ha lépcsőn mentem felfelé. ilyenkor én is rákötöttem valamit a derekamra.
a betét azért is rossz, mert úgy is át tud ázni, nekem sokszor volt ilyen, hogy oldalt lefolyt a szárnyakra, (amúgy mindig alway's-t használtam) és ott már nincs benne "anyag", így ott volt, hogy átázott egy kis foltban a nadrágom. borzalmas, tényleg!
sajnos, akkor még nem mertem tampont használni, mert szűz voltam, és én hülye nem hittem el, hogy nem szakad át tőle, pedig mennyi kellemetlenségtől megszabadított volna a tampon. :S
Nekem már többször sajnos
Egyszer suliban első mensis napon ázott át a világos kék nadrágom, éreztem hogy megvan és így nem lesz jó, a tanárom is kiengedett mosdóba pedig ő nem szokott senkit, remélem nem vette észre, de tél volt es ráadásul nem is hosszított kabat volt rajtam, azt engedtem le a vallamrol és úgy mászkáltam egész nap mikor hazajtotem kb 1 fokba akkor is hogy ne látszódjon....
Mikor még versenyszeruen sportoltam edzéseken is sokszor volt ilyen,de ott mindig sötét színű nadrág volt rajtam szerencsére nem látszott
Na de, a legdurvabb az volt amikor összejottem az első komoly barátommal és éppen nala voltam amikor megjott, természetesen semmi nem volt nálam es átázott a farmerom mindenem, irtó ciki volt akkor voltunk együtt 1 hónapja azt hittem ott fog velem szakítani de mondta hogy ne mondjak már ilyen butaságot természetes dolog elment vett nekem en meg addig kimostam a nadragomat
Már nem vagyunk együtt 2 év után de ekkor még szűz voltam nem akartam én se tampont használni, viszont én nagyon ajánlom mindenkinek azt! Rengeteg kellemetlwnsegtol szabadit meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!