Olyan időpontban jött meg a mensim, ami nagyon nem normális, így ha nem múlik el 1-2 nap alatt, el kell mennem a dokihoz vizsgálatra, hogy kiderüljön mi lehet a baj - ennyit mondott telefonban. De ilyenkor is megvizsgál? Ettől egy kicsit megijedtem, mert valahogy félek attól, hogy vérzek és mégis megvizsgál...
(Kérlek, hogy ne írjatok beszólogatásokat, mert nagyon félek, hogy mi lehet a baj és most elég rosszul bírnám a gúnyolódó válaszokat.)
Mehetsz tamponnal, de vedd ki az öltözőfülkébe mielőtt felfekszel a vizsgálóra. Papirzsebkendőbe berakod és kidobod a szemetesbe. Vigyél magaddal törlőkendőt. Esetleg telefonon fel is hívhatod és mond meg neki, hogy lehet vérzés lesz a vizsgálatkor. Hidd el meg fog nyugtatni, hogy ez nem gond. Egyébként amikor a spirált felhelyezik, a menses vége felé helyezik fel, akkor is van vérzés, de még sorolhatnám, rendellenes vérzéssel is mennek vizsgálatra sokan. Ne legyen rossz érzésed emiatt.
2009. júl. 15. 10:04
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, kicsit megnyugodtam. Most már csak attól félek, hogy mitől vérezhetek két mensi közötti időben.
2009. júl. 15. 10:09
13/24 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, hogy ettől borzalmas kánikulától zavarodott meg a mensid! Biztos semmi komoly, szinte mindenkivel előfordul néha némi vérzésprobléma! Tényleg ne izgulj!
2009. júl. 15. 10:15
14/24 anonim válasza:
Hormonális oka is lehet, gyulladás is, a vizsgálaton ki fog derülni és megoldást talál rá az orvos. Mindenki parázik nőgyógyászati vizsgálat előtt, de amikor már ott leszel el elmúlik.
2009. júl. 15. 10:18
15/24 anonim válasza:
nagyon vérzik? tehát úgy mintha normálisan meglenne?
csak mert nekem nem olyan régen volt ilyen, de nekem csak kevés vér jött, főleg akkor amikor pisiltem, holyaghurutom és méhszájsebem volt..
és én a helyedbe inkább betéttel mennék. mert utána mikor visszakell tenni az új tampon akkor nem sok lehetőséged van kézmosásra..
2009. júl. 15. 10:20
16/24 A kérdező kommentje:
Kb. mint a mensi utolsó előtti napján, szóval a közepesnél kicsit gyengébb. Csak gyulladás ne, egy több hónapos gyulladáson vagyok túl.
2009. júl. 15. 10:45
17/24 A kérdező kommentje:
A görcsölés múlóban, de a vérzés nem, esélyét sem látom, hogy megúsznám a holnapi vizsgálatot:(
2009. júl. 15. 11:06
18/24 anonim válasza:
Ne akard megúszni, sokkal nyugodtabb leszel utána, ha utánanéznek, hogy mi az oka! Ha elmúlik és nem mész el, akkor meg bizonytalanságban leszel, hogy mi okozta és vajon mikor jelentkezik újból a probléma. Én a helyedben akkor is elmennék, ha elmúlik!
2009. júl. 15. 11:10
19/24 anonim válasza:
Én szinte mindig vérzek két menstruáció között, a doki szerint a peteérését érzem meg, és ezért vérzek.
2009. júl. 15. 11:18
20/24 A kérdező kommentje:
Én peteéréskor sem szoktam, de most csak alig egy hét telt el, ezért is ijedtem meg. Igen, azt hiszem akkor is elmegyek, ha valami csoda történne és elmúlna, jobb a nyugalom, a vizsgálatot meg kibírom, amúgy nem rettegek tőle, csak így érzem nagyon kínosnak, hogy megvan és úgy kell megvizsgálnia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!