Olyan időpontban jött meg a mensim, ami nagyon nem normális, így ha nem múlik el 1-2 nap alatt, el kell mennem a dokihoz vizsgálatra, hogy kiderüljön mi lehet a baj - ennyit mondott telefonban. De ilyenkor is megvizsgál? Ettől egy kicsit megijedtem, mert valahogy félek attól, hogy vérzek és mégis megvizsgál...
(Kérlek, hogy ne írjatok beszólogatásokat, mert nagyon félek, hogy mi lehet a baj és most elég rosszul bírnám a gúnyolódó válaszokat.)
ha vérzel nem fog megvizsgálni,azért az neked se meg neki se lenne jó
2009. júl. 15. 09:50
2/24 A kérdező kommentje:
De, mert pont ettől ijedtem meg, hogy azt mondta, hogy ha nem múlik el, muszáj megvizsgálnia, mert csak így tudja, hogy mi lehet a baj:( CSak a miértre meg a hogyanra már nem mertem rákérdezni:((
2009. júl. 15. 09:51
3/24 anonim válasza:
Nyilván megvizsgál, ha ő mondta, hogy el kell menned, ha nem múlik el. Vérzésnél rákszűrést nem lehet csinálni, mert értékelhetetlen eredményt adna. Meg ha amúgy a vérzéssel nincs gond, akkor semmi nem indokolja, hogy olyankor vizsgáljanak, ha vérzés van, ezért nem lehet vérzés alatt "rutinellenőrzésre" menni. De ha kóros vérzésről van szó, akkor természetesen meg kell nézni, hogy mi okozza, így kell a vizsgálat is.
2009. júl. 15. 09:53
4/24 anonim válasza:
attól, hogy vérzel ugyan úgy vizsgál meg, mint amikor nem vérzel.
ez nekik nem jelent gondot, csak a nők gátlásosak emiatt.
szülés után is vizsgálják a nőket, és ott aztán tényleg van vér.
Neki ez a dolga. Nem 1, sem 2 nőt látott már mensi közben.
ne tarts tőle. ha tampont használsz, akkor jobb, mert tisztábban lát.
2009. júl. 15. 09:54
5/24 anonim válasza:
Anyukámat megvizsgálták úgy hogy vérzett.Az orvos tud akkor is diagnózist felállítani akár a színéröl vagy az állagárol.
2009. júl. 15. 09:55
6/24 anonim válasza:
" hogyanra már nem mertem rákérdezni:"
szerintem hívd fel, megmondod hogy nagyon agodc a vizsgálattol, és nyugtasson meg, mesélje el hogy mi fog történni.
2009. júl. 15. 09:56
7/24 A kérdező kommentje:
Akkor lehet ilyenkorral tamponnal menni? Úgy annyira nem vészes talán. Tudom, hogy a dokik sokmindent láttak már, de az elmúlt hónapokban volt egy komoly gyulladásom, emiatt többször láttam a dokimat, mint egész életemben és még szűz is vagyok, így duplán félek a vizsgálatoktól, a szégyenlősségemről nem is beszélve...(Igen, pont azért kell, mert nem normális időben jött meg.)
2009. júl. 15. 09:58
8/24 anonim válasza:
A tampont így is úgy is ki kell venned, hogy belenézhessen meg belenyúlhasson a hüvelyedbe. Szóval szerintem jobb a betét, azt bugyival együtt leveszed.
2009. júl. 15. 10:02
9/24 anonim válasza:
Persze, menj tamponnal, de legyen nálad csere, mert a vizsgálathoz ki kell venned majd azt, ami épp fönt van. Gondolj bele, a fogorvos sem tudna kezelni úgy, hogy egy teniszlabda van a szádban! :-))))) A vizsgálat miatt ne izgulj, nem lesz semmi baj!
2009. júl. 15. 10:02
10/24 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam, hogy ki kell venni:)) Csak mégis ilyen esetben valahogy tisztább érzésnek tűnik, mint a betét, pedig szinte soha nem szoktam tampont használni, a betétben jobban bízom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!