Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Múlt hétvégén múlt el a...

Múlt hétvégén múlt el a mensim, ma éjjel meg újra elkezdtem vérezni. Mi lehet ez? (Terhes nem lehetek, gyógyszert nem szedek. )

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 08:18
 1/7 anonim válasza:

Szia..

Lehet, hogy hormonális problémád van, szerintem keress fel egy orvost. Nehogy baj legyen belőle.

2009. júl. 15. 08:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy hónapja voltam nődokinál, rákszűrés és féléves vizsgálat, minden oké volt.
2009. júl. 15. 08:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor 2 nap alatt elmúlt, ma újra véreztem. Mi a csuda lehet ez? Most már nem úszom meg az orvost:( Van valakinek ilyen tapasztalata? A klimaxról olvastam ilyeneket, de az "egy kicsit" még korai lenne...
2009. júl. 23. 20:29
 4/7 anonim válasza:
A barátnőm 15 éves! Múltkor elmúlt a menstruációja és egy hétre rá még jött egy kis vér aztán még egy hétre rá meg egy nagyon kevés! Nem tudja mitől lehet de normális volt tapasztalatok szerint :) remélem nálad sincs gond :(
2009. júl. 23. 22:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak 15 évesen ez még bőven belefér, egy tini hormonjai még nem álltak be teljesen. De én pont 30 vagyok, amikor ez már nem lehet indok, pláne, hogy eddig percre pontos ciklusaim voltak.
2009. júl. 23. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs egyéb panaszod, hasgörcs vagy ilyesmi, akkor várj az orvossal.Bezzeg nekem sose tud csak két napig tartani! 30 vok.
2009. júl. 24. 07:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Görcsölök is ugyanúgy, mintha meglenne:(
2009. júl. 24. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!