Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez már a menzesz előjele?

Ez már a menzesz előjele?

Figyelt kérdés
1 éve van fehérfolyásom, a mellem is nől, szőrösödöm is......ugy kb mikor fog megjönni??? Pls normális válaszokat!
2012. júl. 21. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16 éves korodig bármikor!
2012. júl. 21. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak. 16 éves korodig kell megjönni a menstruációdnak, de azt pontosan nem lehet megmondani, hogy mikor. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor menj orvoshoz!
2012. júl. 21. 14:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Ezt már tudom az ilyen válaszokat mellőzék!! Am 12 vok de nagyon sok a fehér folyásom :/// Ja és anyunak nem merek erről beszélni :///
2012. júl. 21. 14:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet pontosabbat mondani, bármikor megjöhet, kezdj el betétet magaddal vinni a táskádban.
2012. júl. 21. 14:43
 5/14 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. Egyszerűen képtelenség megjósolni, hogy mikor fogsz menstruálni. Most mi hiába mondunk egy konkrét időpontot, egyáltalán nem biztos, hogy akkor fog megjönni. Egyébként nyugodtan beszélj erről Anyukáddal, hiszen nincs mit szégyellned!!! Ez a világ legtermészetesebb dolga!!!
2012. júl. 21. 14:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezt már tudod! És szerinted mi honnan a fenéből mondjuk meg neked, hogy mikor fog megjönni az első mentruációd????? Ezt még egy orvos sem tudja megmondani ha megvizsgál sem, nem mi így.
2012. júl. 21. 14:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek :))) (((:
2012. júl. 21. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Sajnálom, hogy nem tudunk segíteni, de tényleg nem tudja senki megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni.
2012. júl. 21. 15:07
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem akarlak bántani de minden 12 éves ugyan ezt a kérdést teszi fel. Van 10000 ugyan ilyen kérdés. Értsétek meg hogy ezt senki nem tudja megmondani, majd jon!! Ne várjátok már ezt annyira! Nem ettől lesztek menők!!! Inkább elvezzetek hogy meg nem jott meg ahelyett hogy nyávognátok
2012. júl. 21. 15:22
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Hát basszus 2012. július 27-én fog megjönni az első menstruációd! XD Ilyen választ vártál...? Most komolyan honnan gondolod hogy ezt bárki meg tudja mondani?

No, most egy kicsit kiábrándítalak ebből a "jaaahj de jó a menstruáció"-ból...

Az egész abból fog állni hogy vérezni fogsz. Le szokott csorogni a vér a lábamról mert reggel nem tudom idejében kicserélni, olyan lesz az ágyneműm is. A betét kényelmetlen számomra, a tamponnal meg hónapokat szenvedtem mire sikerült normálisan feldugnom és a végére az egész kezemről folyt a vér. Az elején még ráadásul ilyen barna dzsuva volt ami semmivel sem jobb mint vérvörös menstruáció. A fehér folyás nem fog elmúlni, a szőrösödés megszűnéséről meg ne is álmodj! Előtte pár nappal bőgök és röhögök egyszerre, idiótán viselkedek és ezáltal olyan mintha a homlokomra lenne írva: Ez a nő menstruál! Néha borzalmasan görcsölök, néha meg olyan mintha nem is menstruálnék. A melleim fájnak és feszülnek. Ha kimarad egy alkalmat vagy már egy napot is késik majd szívrohamot kapsz és azt kívánod bárcsak később jött volna meg és lett volna még pár éved arra hogy ezen aggódj. Én is nagyon vártam, de rájöttem hogy ebbe semmi jó nincs. Át kell mindig mennem a nappalin a kukáig és a kezemben van a szétázott, véres betét huszonhat réteg vécépapírba csomagolva de még így is ciki. Tudom hogy az anyukám is menstruál de ha rákezdi ezt a : Ahh, egy nappal később jött meg neked, menjünk nőgyógyászhoz! dumát én agyf*szt kapok! Egyszerűen kínos erről beszélgetni mert ez belőlem jön és mindenki annyira rejtegette ezt eddig előttem hogy juuuuj most meg nekem kell már rejtegetnem és mintha muszáj lenne nekem is szégyellnem ezt. Komolyan rohadt idegesítő! A szőr miatt is mindig aggódom arra csak egy dolgot tudok ajánlani: kozmetikus! Hidd el megéri a pénzét, hetekig nem kell aggódni a szőrszálak miatt! A nőgyógyászati vizsgálat nem éppen a legkellemesebb élmény de ha bemész utána már nevetségesnek fog tűnni az aggodalmad, hisz azért mentél hogy megtudd hogy egészséges vagy és nem úgy mentél mint egy nő aki bármilyen sze*uális kapcsolatot akar kezdeményezni. Na, remélem ezután nem fogod annyira várni... Bocsi a lehangolásért, de nem akarom hogy akkorát csalódj ebben az egészben mint én! Meg fog jönni, tamponnal meg betéttel kell majd járkálnod és hozzászoksz a dologhoz. A részeddé fgo válni. De ez csak nagyon nagyon sok idő múlva lesz így. Szóval szerintem éld békében az életed ha megjött akkor meg örülj, majd folytasd ugyanúgy az életed, mint azelőtt hisz nem hiszem hogy bárki is meglátja majd másnap az arcodon hogy tegnap megjött...

2012. júl. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!