Tapintásra milyen a hüvely belülről?
Figyelt kérdés
Nem valami perverz hülye vagyok, én is nő vagyok, csak félek, hogy nekem valami nincs rendben ott bent. Jó tudom, akkor menjek orvoshoz, de legyetek szívesek leírni hogy ha egy ujjal benyúltok milyen a hüvelyfalatok? Az alsó rész recés gondolom, a felső felszín milyen?2012. júl. 20. 20:50
1/4 anonim válasza:
Körben gyűrűs mint a pióca, tehát "felül" is recés.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nálam valami gáz van, mert nekem a felső felszíne sima, és nem tudom mi az de olyasmi formája van mint egy nyelvnek, és a vége megvan törve...
2012. júl. 20. 21:20
3/4 anonim válasza:
Recés, a végén pedig ott a félgömb alakú méhszáj.
4/4 anonim válasza:
Szia.Én is így vagyok most mint te...Én már szültem eddig sosem nyúlkáltam be magamnak...egyszer felnyúltam és énis azt éreztem amit te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!