Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvely gomba? Lehet valami bajom?

Hüvely gomba? Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Azt hiszem hüvelygombám van, viszket, gyakori vizelési inger, és túrószerű folyásom van. A hüvelynyílásom körül be van dagadva. Ez hüvelygomba lehet? Vettem ma Canesten kombi unot, És a krém enyhítette a viszketést, de nem tudom , hogy elmulasztja-e. Nem tudok orvoshoz menni, mert 3 napra megyek nyaralni, szerintetek elmúlik majd a Canestentől? Ez biztos hüvely gomba? Eddig biztos voltam benne de most, hogy mára bedagadt a hüvelyem már nemtdom, lehet a sok "vakarózástól"?
2012. júl. 17. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hüvelygomba által okozott fertőzés, de akár bakteriális fertőzés is. És hüvelygombának is számtalan fajtája van, szóval lehet jobb lenne egy nőgyógyász véleménye.

Ha tényleg hüvelygombád van és olyan, amire jó a Canesten, akkor el fog múlni, ha nem, akkor más okozta a problémát.

2012. júl. 17. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószinü hogy gomba :( Orvoshoz kellene menned, mivel nem tudsz:

Vegyél a gyógyszertárban vény nélkül kapható Gynoxin 2% hüvelykrémet.

(szerintem jobb mint ez a Canesten Kombi)

Tartsd be az utasitásokat, ha mégsem hat, mindenképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy tablettát is kell szedned.

2012. júl. 17. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy jó a Canesten, hiszen az sem biztos, hogy hüvelygombád van, de ha az is van, akkor sem biztos, hogy az a fajta, amire jó a Canesten.

[link]

Ezt olvasd el!

2012. júl. 18. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!