Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez betegséget jelez?

Ez betegséget jelez?

Figyelt kérdés
Kb. 2 éve menstruálok, viszonylag rendszeres a ciklusom (max. 10 napot késik, vagy 5 nappal korábban jön meg). Előfordult már, hogy sokáig tartott egy menstruálás (15 napig) de aztán rendbe jött és megint kb. 6 napig tartott. A mostani menstruációm már 11 napja tart és nem tudom, hogy aggódjak-e. Olvastam a neten, hogy akár a méhnyak rosszindulatú elváltozását is jelentheti :/ Nálam ez még ráfogható arra, hogy fiatal vagyok? Vagy tényleg betegség állna a háttérben? (Nem szedek fogamzásgátlót, meg semmit, és szűz vagyok. Nem tudom mennyire számít) 16/L
2012. júl. 20. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem szedtem fogamzásgátlót, nekem is rendszeresen tovább tartott. Ez normális. Nem kell aggódnod.
2012. júl. 20. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
ha 2 hét után sincs vége akkor menj orvoshoz. Az nem normális ha tovább tart mint 1 hét. nem valószinü hogy méhnyakrák több szempontból sem, viszont lehet sok más dolog.
2012. júl. 21. 00:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet látatlanban egyből arra fogni, hogy fiatal vagy, viszont nem is kell egyből rosszra gondolni. Felesleges itt találgatni és felelőtlenség is. Az a legjobb ha orvoshoz mész, így legalább ő biztosat tud mondani.
2012. júl. 21. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!