Mi lett a kisfiammal? Ugye ez nem betegséget jelez?
Figyelt kérdés
Az eddig nagyon jól evő 11 hónapos kisfiam egyszerűen nem akar enni. Olyan keveset eszik mint egy macska:S Mit csináljak? Még a kedvenceiből is alig eszik és nagyon aggódom. Inni iszik úgy ahogy eddig. Van valaki ilyen helyzetben?
2010. jún. 24. 08:23
1/7 anonim válasza:
Kapcsolódhat melegfronthoz, fogzáshoz, új fejlődési szakaszhoz, de ezután már nem fog olyan sokat enni szerinem. Legalábbis az é két gyerekem meg az ismerős gyerekek így voltak, kisbabaként sokat ettek, de egy év fölött alig, szinte csak az illatokat. Már nem kell két havonta megduplázni a testsúlyát :)
2010. jún. 24. 08:32
2/7 anonim válasza:
mit iszik és mennyit? édességet kap?
2010. jún. 24. 08:32
3/7 anonim válasza:
Üdv a klubban!
Pont ennyi idős a lányom és kb egy hete csinálja.Körbekérdeztem az ismerősöket,nekik is legtöbbjüknek ilyen problémája van.Cicizik este,reggel és ebédel egy kicsit.Ennyivel van annyi.Egyelőre várunk,arra jutottunk a védőnővel.
2010. jún. 24. 09:27
4/7 A kérdező kommentje:
Legtöbbször vizet iszik, vagy natúr mecsek teát, vagy ha van leárazva tea granulátum akkor azt, egy tápszeres kanál tea és egy üveg víz, 260-as cumisüvegben. Ritkábban szokott gyümölcslevet kapni azt is hígítva felesben. Édességet nem kap. Natúr joghurtot szokott enni banánnal, de ez nem számít édességnek szerintem. Csokit eddig 1x kapott de meg sem ette.
2010. jún. 24. 09:29
5/7 anonim válasza:
a gyümilével vigyázni kell mert elveszi az étvágyát. Én egynap csak 1x adok neki, étkezés után, egyből megissza, nem iszogathatja órákig, mert a gyümölcscukor is cukor és nem tud megéhezni tőle. És kaja előtt fél órával már semmit nem iszik, igy már sokkal jobban eszik
2010. jún. 24. 09:35
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj, majd magától újra helyrejön az étvágya.
Legalábbis nálunk így volt.
16 hónapos most, és most is van, hogy alig eszik, de másnap meg rendesen.
Ez az átmeneti étvágytalanság, és rosszul evés nálunk kb. egy hónapig tartott folyamatosan.
Nem tudni miért.
Én a rágófogakra fogtam, akkor kezdtek el jönni...
2010. jún. 24. 10:41
7/7 anonim válasza:
Sokszor lesz még ilyen hullámvölgy. Amúgy vmelyik fogtól
is lehet, biztos a hátsók bujnak. 5-6 nap és abbamarad, csak ne idegeskedj rajta, mert őt is fusztrálod vele. Minden etetési időben adj neki, ha nem akar enni, mond hogy semmi baj, kijöhetsz a székből, 3 óra mulva próbálunk mást ujra. Egy hét mulva ha megnèzed a súlyát, nem lesz kevesebb, holott alig evett:) ha jókedvű, akkor minden oké, ha nyügi, a fog is lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!