Milyen recept nélkül kapható gyógyszerrel vagy bármi mással tudom meggyógyítani magam ha a fürdőben elkaptam valamit?
Figyelt kérdés
Par napja kint voltam a fürdőben es azota eleg kellemetlen szagú a folyasom de orvoshoz menni sajnos nem tudok mert 6-22-ig dolgozokminden nap egy heten keresztül ...
Ezert szeretnek orvos nélkül eljárni !
Köszönöm !
2012. júl. 20. 16:55
1/3 anonim válasza:
Csak orvos ajánlhat bármilyen gyógymódot, hiszen Te nem tudhatod, hogy éppen mi okozza a panaszaid! Mindenképpen el kell menned orvoshoz!
2/3 anonim válasza:
Csak antibiotikummal fog menni a gyógyulás, erre nincs más megoldás sajnos. Valahogy el kell jutnod az orvosodhoz, hogy írhasson receptet. -Egy gyógyszerész-
3/3 anonim válasza:
Nem minden esetben kell rögtön gyógyszerekhez folyamodni, persze, azért menj el orvoshoz amikor ráérsz. Ajánlom a cickafark teát, nagyon hasznos, nekem helyre hozta a menstruációm is, a folyásom sem olyan kellemetlen szagú és kevesebb is, mint régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!