Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet kapni hüvelygombát...

Lehet kapni hüvelygombát lelki alapon?

Figyelt kérdés
Már kétszer is előfordult,hogy nem azzal a férfivel feküdtem le,akivel igazán akartam volna. És ezután hüvelygombám lett. Van összefüggés? A testem igy tiltakozik? Mert hiába győzöm meg az agyamat,hogy nekem ővele kell lennem,ha igazából másra vágyom,aki nem lehet az enyém?
2009. júl. 14. 13:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
mármint hogy kétszer is lett hüvelygombám két ilyen eset után. Ugyanazzal a férfival történt. Tőle biztos nem kaptam el,mivel hosszú ideje együtt vagyunk és egészséges.
2009. júl. 14. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Persze h van összefüggés, tőle kaptad el!!
2009. júl. 14. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Lelki alapon nem lehet hüvelygombát kapni. Óvszer használatával viszont megelőzhető.
2009. júl. 14. 13:49
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor tőle kaptam el? :D :D erre nem is gondoltam... :)
2009. júl. 14. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel nála nem volt kikezelve a hüvelygomba, szépen visszafertőzött.

Ez egy ping-pong játszma, mert minden résztvevőt ki kell kezelni belőle, még akkor is, ha esetleg 3-an vannak a pakliban....

Lelki alapon nem lehet ilyet elkapni.

Canesten combi, plussz a ffi-nél a krém, és a kezelés alatt (kb 5 nap) lahetőség szerint kerülendő a nemi aktus. Ha esetleg irrigálsz is, akkor az irrigátort is fertőtleníteni kell, használat előtt és után, mert az is visszafertőzhet.

Jobbulást!

2009. júl. 14. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:

úristen, pedig ennek kellettvolna h az első legyen, h valszeg tőle....

lehet h neked már volt korábban, csak nemvetted észre, és megfertőzted őt, amit folyton visszaad neked.

vagy esetleg félrement kicsit a srác.

vagy pedig előző partnerétől hozta magával a gombát, attólfügg h az első szex után mikor jelentkezett

2009. júl. 14. 13:57
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm! Csak azért tettem fel a kérdést,mert valahol olvastam egy természetgyógyász lapban hogy hüvelygomba lelki eredete. De akkor tévedtem. Lehet tényleg hogy tőle kaptam el.Köszi a tippet! :)

Tegnap tettem fel a hüvelybe teafaolajat meg kivül is bekentem vele. Szerintetek ez jó a gombára? Vagy inkább Canesten? (Pénzszűkében vagyok,otthon meg volt teafaolaj)

2009. júl. 14. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Nemi úton kivül kaphatsz gombát tampontól, műszálas fehérneműtől, idegen wc-ről, strandon, fogamzásgátló tablettától. Mivel visszatérő a dolog, menj el nőgyógyászhoz, és mindketten kezeljétek magatokat, mert oda-vissza megy a dolog, amig nincs kezelve. Addig szex tabu.
2009. júl. 14. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ettől a teafaolajtól nem fogsz helyrejönni, arról nem beszélve, hogy a partnert is kezelni kell. A canestenből pedig az kell, amihez tabletta is van, nem elég a krém.
2009. júl. 14. 14:04
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2009. júl. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!