Melyik a jobb a tampon vagy a betét?
A tampon sokkal jobb.Mindkettőt használtam már.
És nem, nem maradhat benn.
Anyukád rosszul tudja, gondolom, ő sem használja azért gondol ilyen butaságot róla.
2009. júl. 14. 13:09
Sokan szeretik a tampont, de azért olvasd el ezt a cikket.
[link]
Én a betétet javasolnám.
2009. júl. 14. 13:10
3/24 A kérdező kommentje:
Nem annak a híve. Leis beszélt róla nyomban amikor kértem termékmintát az O.B.-től akkor azt is elvitte a kolléganőinek. Sajnos az a baj, hogy osztálytársaim is mesélték, hogy volt egy csaj akinek benntragadt és nem tudta kivenni. Na én is ettől félek. :S
Én azt javaslom, hogy amíg szűz vagy maradj a betétnél. A tampon kényelmesebb ha jól használod, de több odafigyelést igényel. Bent nem maradhat, mert kihúzod a zsinórral, ha a zsinór eltűnne vagy elszakadna (én 10 éve használom, de nem volt még ilyen és nem is hallottam róla) akkor simán ki tudod egy idő múlva tolni amikor megtelt, mintha kakilnál. Ne parázz!
2009. júl. 14. 13:14
5/24 A kérdező kommentje:
13:10-es köszönöm, hogy megadtad az oldal címét:) Na most már ezek után végképp elment a kedvem a tamponoktól.
Ezek a sztorik a hisztérikus bulvárhírek kistestvérei.
2009. júl. 14. 13:15
Mindkét oldalról lehet hallani érveket és ellenérveket. A betétgyártók nem fogják isteníteni a tamponokat, és a tampongyártók sem fogják isteníteni a betéteket. Nekem sem engedte anyukám sokáig a tamponhasználatot, de 18. születésnapomon elegem lett, és kipróbáltam a tampont. Azóta azt használom. Soha semmilyen fertőzést nem szedtem össze, nem kaptam TSS-t, és szüzen használom immár másfél éve, és még a szűzhártyám is megvan. Én sokkal jobban szeretem, sokkal nagyobb szabadságot ad szerintem. Úgy gondolom, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit szeretne kezdeni a saját testével.
2009. júl. 14. 13:15
8/24 A kérdező kommentje:
Sokat gondoltam már én is rá, hogy kényelmesebb viselet. Talán majd 2 év múlva, de még kicsit bizonytalan vagyok.
13:14 vagyok
A tamponnal az a gond, hogy meg kell tanulni jól felhelyezni. Ha jól csinálod, nem is érzed, de ha nem rakod elég magasra akkor nyomhat és kényelmetlen. Annyira nem érzed, hogy el is felejtkezhetsz róla, és az a gond. Ha nem cseréled átázik és higiéniailag sem túl jó ha sokáig bent van. Kicsúszni nem fog, ettől ne félj!
Nekem az vált be, hogy napközben vagy ha megyek valahová tampon, éjszakára betét.
2009. júl. 14. 13:17
Én már olvastam a tampon tájékoztatóját.Sajnos nem tudom, hogy hány százalékban fordulhat elő ez a tünet, de nem jellemző.
Mindegy, én nem foglak győzködni.
Te magad váltassz majd előbb vagy utóbb.:)
2009. júl. 14. 13:17
Kapcsolódó kérdések: