PCO-t diagnosztizáltak nálam, de gyógyszert nem kapok, mit tudok tenni? Keressek másik orvost?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Elég erős hasi fájdalmaimmal mentem el orvoshoz, elküldött hasi UH-ra, ahol kimutatták, hogy cisztáim vannak, nőgyógyászati tovább vizsgáláson pedig elmondták, hogy mindkét petefészkemen számos ciszta található. A nőgyógyász elküldött endokrinológiára, ahol PCO-t diagnosztizált. Én ebből annyit érzek, hogy hihetetlenül erősen kívánom a cukros ételeket, hullik a hajam komoly szinten, és elkezdtem hízni, de nem erősen, mert szerencsére keveset eszek, és sokat mozgok, de még is csak rakódik rám.Az orvos azt mondta hogy nem ad még gyógyszert, majd ha meghízok vagy bajuszom nő, vagy ha nem lehet gyerekem...de én egyiket sem szeretném megvárni, nem tud valaki valami jó tanácsot adni? Keressek másik orvost? Kérlek segítsetek, nagyon tehetetlen vagyok.2012. júl. 18. 15:46
12/12 anonim válasza:
Igen sok nőgyógyász azt sem tudja mi az az IR vagy csak nem akarnak tudomást szerezni róla, pedig egyre több nő fiatal nő küzd vele és ezzel együtt a gyermek áldással.... És csak gyógyszereket ismerik, mint merckformin, meforal, eucreas, stb. Most nálam is gyógyszerrel próbálkoznak, pedig létezik természetes gyógymód is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!