Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhen kívüli terhesség után...

Méhen kívüli terhesség után mikor lehet újból babával próbálkozni?

Figyelt kérdés
Laparoszkópos műtét volt és a a doki az mondta 3 hétig tilos a házasélet, de aztán akár próbálkozhatunk is.Ti mit gondoltok?
2009. júl. 13. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
nővéremnek is most kellett elvetetni a 6 hetes magzatát mert méhen kívüli terhesség volt:( azt nem tudom mikor lehet újra próbálkozni de hallottam egy olyat hogy egy ilyen után nem lehet többé a nőnek gyereke(?) de ezt nem tudom mennyire lehet igaz
2009. júl. 13. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!Nem ezt kérdeztem.Ez egy jó nagy marhaság.Nem tudom ki mondta ezt neked.Nem távolították el sem a petevezetéket sem a petefészket.De ha el is távolították volna még mindig ott a másik.Nehogy elkeserítsd ezzel.Ez kész hülyeség!!!
2009. júl. 13. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy jó 1 év szerintem minimum kell. Nőgyógyászhoz gondolom elküldtek a műtét után. Tőlle tudsz 100%-os választ kapni. De szerintem minimum 1 év. Az első válaszoló tényleg marhaságokat írt, ne is hallgass rá. Tudom, hogy csak segíteni akart, de ezzel hogy nem lehet gyereke többé aki volt méhen kivüli terhes csak ráilyeszt az emberre. Nyugodj meg és drukkolok, hogy sikerüljön a baba:)
2009. júl. 13. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
A keresztanyámnak tegnap volt a műtétje, laparoszkópos, mint neked, és tényleg hülyeség, hogy nem lehet gyereked, simán lehet :) az orvos nem hiszem, hogy hülyeséget mondott volna, de szerintem a legjobb, ha figyelsz a testedre, és meglátod, meg fogod érezni, hogy mikor állsz rá készen. Sok sikert :)
2010. nov. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!