Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől repedhetett el a szűzhár...

Mitől repedhetett el a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, és sohasem maszturbáltam. Minden hónapban tartok ellenőrzést odalent, és most észrevettem, hogy a szűzhártyám felül kettérepedt. Mellette egy pici kisebesedés szerű valami, ami fáj, ha hozzáérek.

2012. júl. 16. 20:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
mért ellenörizgeted havonta? Mondta valaki vagy csak ugy? lehet pont egy ilyen alakalmával sértetted meg nem?
2012. júl. 16. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell ellenőrizgetni a szűzhártyádat.
2012. júl. 17. 07:06
 13/15 A kérdező kommentje:
nem kérdeztem, hogy mit csináljak, és mit ne csináljak....a kérdésemre adnátok választ basszus.... mit foglalkoztok azzal, hogy mit csinálok?? ha csak simán elmondtátok volna, hogy mitől lehet, akkor oké, de nem fogom azt csinálni, amit mondtok.....
2012. júl. 17. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem nekünk teszel szívességet. Attól, hogy elmondjuk, hogy orvoshoz kell vele menni, és te nem csinálod azt, amit mondunk, a betegség a tied marad, nem a mienk. A tied fog továbbra is fájni, nem a mienk.

Ha a fertőzés tovább terjed a méhedre vagy a petefészkedre, neked lesznek nagyobb fájdalmaid, nem nekünk. Téged lesz nehezebb gyógyítani, és te maradsz meddő, nem mi.

A saját egészségével mindenki azt csinál, amit akar, és viseli a következményeket.

Attól, hogy te azt hiszed, és azt akarod hinni, hogy az a szűzhártyád, még nem lesz igaz, hogy az a szűzhártyád.

2012. júl. 17. 12:28
 15/15 A kérdező kommentje:
a kérdésemre kéne válaszolni, aztán majd utána eldöntöm mit csinálok.... nem mondani, hogy csináljam ezt meg azt...
2012. júl. 17. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!