Mielőtt felteszed jó erősen húzgáld meg a madzagját,akkor nem szakad be.
Nem tudom mi az a TTS,de ha rendszeresen cseréled nem lesz tőle bajod!
Ha megjött a menstruációd otthon kényelmesen tedd fel az elsőt,de utána napközben többször cseréld. Jó pancsolást!
2012. júl. 16. 19:37
3/14 anonim válasza:
nem kell aggódnod, ha betartod az alap higiéniai szabályokat. a tamponokat is bevizsgálják, rossz minőségű nem kerülhet ki boltba. én már használtam naturellát és semmi baj nem volt vele. nyugodtan használd.
2012. júl. 16. 19:37
4/14 anonim válasza:
Beszeld meg valakivel akiben megbizol es furdeni mesz vele(csaladtag,baratno),hogy ilyen es ilyen tamponod van,ha valami nem stimmelne akkor ezt a mentossel kozolje. Amugy teljesen felesleges aggodni,en rengeteg fajtat kiprobaltam a legolcsobbtol a legdragabbig es semmi gondom nem volt veluk.Ha esetleg nem bizol ebben a termekben vegyel esetleg olyan markajut amiben megbizol.
2012. júl. 16. 19:39
5/14 anonim válasza:
1. az TSS (Toxikus sokk szindróma)
ha rendszeresen cseréled, nagy bajod nem lehet
figyeld magad, ez a titok nyitja
2. több 10 éves tamponhasználattal a hátam mögött azt kell mondjam, ne félj attól, hogy a kihúzószál elszakad
igaz, én csak egy márkát használok elejétől fogva (igen, a legismertebb, kétbetűs nevűt)
2012. júl. 16. 19:42
6/14 anonim válasza:
Ha csak akkor használod, ha tényleg muszáj, pl. a strand miatt és betartod a higiénés szabályokat, gyakran cseréled, akkor nem lesz baj!
2012. júl. 17. 07:09
7/14 anonim válasza:
Egyszer áztass be vizbe egy tampont amjd hajtogas szet,és meg fogod latni,hogy ne igen van arra esely hogy a kihuzoszal onnan kijojjon.Egyebkent a huvelyed kb 8 cm hosszu,az ujjad kb 7,a tampon megvan vagy 4 szoval angy baj nem lehet:-) A TTS-t pedig ugy tudod elkerulni ha nem hagyod bent sokaig a tampont,6-nagyon max.8 óra de ha erős vagy strand utan vagy érdemes gyakraban is kicserelni.
2012. júl. 17. 08:20
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !!
Meghuzigáltam a Naturella tampon madzagját és eléggé könnyen ki lehet tépni a madzagját !!!- Attól félek a leginkább hogy bentszakad !! -akkor mit csináljak ??
2012. júl. 17. 17:52
9/14 anonim válasza:
Ha véletlenül elszakad a madzag, akkor várd meg míg teljesen megtelik a tampon, guggolj le, és nyomj, mintha kakilnál, és a kezeddel is segíthetsz kihúzni. Ha így sem jönne ki, akkor menj orvoshoz, de ki fog jönni, ne aggódj! :)
2012. júl. 17. 17:54
10/14 anonim válasza:
Ha félsz akkor ne használj tampont. :) De sztem nyugodtan ha rendesen kint van a madzagja akkor nem lesz gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!