Csajok! Ti használtok minden nap betétet? És nem gond ha állandóan van folyásom?
Figyelt kérdés
Nekem sajna állandóan van vmi folyásom, és mostanában mindig rakok be betétet, hogy még egy picit se legyen olyan a bugyim... Ti hogy vagytok ezzel? És normális, hogy mindig van? Ráadásul nem is mindig ugyanolyan. Egyszer fehér krémes, egyszer sárgás nyúlósabb,...:S2009. júl. 13. 15:54
11/14 anonim válasza:
ja....még annyit, hogyha a folyásod a bugyidon sárga, az nemfeltétlen baj, mert néha bugyival érintkezve besárgul, de ez nem gáz. akkor gáz, ha már eleve a folyás a sárga, nemaz amit a bugyidon látsz.
12/14 anonim válasza:
Mindig használok betétet, mivel a bugyijaim feketék és azon nagyon meglátszik. Folyásom állandóan van.
13/14 anonim válasza:
Én csak menstruáció alatt használok betétet. Nagyon nem szokott folyásom lenni, de ha van is nem sok és ezért nem használok.
14/14 anonim válasza:
Szerintem ne használj betétet! ettől van több mennyiségű folyás!!! Belefülledsz is, és tök egészségtelen, mert baciknak és gombáknak is táptatajt ad!
Ilyenkor nyáron kényelmes pamutbugyi!
Amúgy normális folyása mindenkinek van! nem viszkedsz a betéttől, én csak mensi előtt és végén használom, alig várom, hogy megszabaduljak tőle! Inkább legyen a bugyid olyan, azt úgyis átváltod a nap végén, nem? A betéttől több folyás képződik és büdösödik is. A bugyin megszárad és nem büdösödik, szellőzik. Próbáld ki egy nap, amikor otthon vagy, végy fel egy kényelmes pamutbugyeszt betét nélkül! Csodálkozni fogsz, milyen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!