Csajok! Ti használtok minden nap betétet? És nem gond ha állandóan van folyásom?
nekem is mindig van. ( betét és enyhe folyás is ) A hüvely természetes tisztulása.
27
Nekem is mindig van egy pici folyás (sima fehér szagtalan), de én nem használok betétet, mert abba nagyon befülledek, inkább legyen egy picit foltos a bugyim, minthogy tiszta izzadt legyen a puncim, félek hogy akkor elkapnék vmi gombát vagy nem tom... Lehet hogy hülyeség, de nekem kényelmesebb így, nem okoz gondot, hogy nem használok betétet.
18/L
nekemis mindig van folyásom, peteéréskor krémesebb, és több, amúgymeg olyan átlagos, sima fehérfolyás :D
legelőször mikor nőgyógyásznál voltam, ő mondta h vannak ilyen nők, akiknek mindig van, vagy több, de ez nemjelent semmit.
betétet egyáltalán nemhazsnálok, hiába reklámozzák h kényelmes, meg szuperészrevehetetlen, mert sztem nem :D egyáltalán nem kényelmes, és télleg bepállik a nagymelegbe, nameg barátom is van, és sztem aznemjó poén h leveszi a bugyim és ott virít egy betét.
a folyásom pedig nemannyira sok, h gázul nézzen ki a bugyin. mikor több van akkor fehér bugyit veszek fel, így nemfeltűnő:D
mikor meg kevés van, azcsak nagyon kicsit láccik meg, amit a barátom észre sem vesz, de amúgysem a bugyimat kémleli szex előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!