Ancseszkava kérdése:
A mióma kialakulását melyik hormon okozza?
Figyelt kérdés
Pár napja miómát talált a nőgyógyászom a méhemben! 2x2,5 cm-es. Napok óta feszül a mellem is! Nem vagyok menses előtt,vajon mi lehet a gond? 36 éves,két gyerekes anya vagyok! Rákszűrés levéve,két hét múlva eredmény!!! Félek!2012. júl. 15. 17:43
1/5 anonim válasza:
Nem tudják mitől alakul ki a mioma. De ha nem okoz panaszt, ne félj tőle, mert ártalmatlan. És ez a 2.5 centis elég kicsi is. Nekem gyerekfejnyi volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Pár napja találták,nem kizárt,hogy növésnek indul...a melleim majd szétrobbannak,mint amikor szoptattam..nem tudom,hogy mi van velem,de eléggé aggódom! Téged megműtöttek?
2012. júl. 15. 21:44
3/5 anonim válasza:
Nem kizárt, de az sem, hogy stagnál vagy 20 évig. Ezt nem lehet tudni.
Nekem 4 évig semmi gáz nem volt vele, aztán egyszer csak elkezdtem brutál módon vérezni. Addigra gyerekfejnyi lett, és kivették a méhemet. azóta semmi bajom.
A mellfeszülésnek egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá. Az bármi lehet, akár tűszőrepedés is.
4/5 A kérdező kommentje:
Az nagy műtét lehetett.....igazán sajnálom,remélem nekem nem nől meg ekkorára...bár ezt előre nem lehet tudni,igazad van!
2012. júl. 15. 22:07
5/5 anonim válasza:
Hát, laparoszkóppal kiszedték, szal két napra rá itthon voltam, és egy hét múlva már dolgoztam. :) Azóta szuper minden, menszesz elfelejtve egy életre. Mivel petefészkek maradtak, klimax sincs. szóval nekem csak és kizárólag jó volt, hogy kipakoltak. Van három gyerekem, másikat már amúgy sem akartam volna, tehát ebből a szempontból is totál mindegy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!