Adnátok tanácsot hogyan kezdjem el a legelsőt?
Figyelt kérdés
Ma szeretném leborotválni a "barackom" mert már megelégeltem h mindig ott van egy nagy feketeség..xD
Meg sokan kérdezik h borotválom -e és mindig azt mondom h igen és közbe nem is.
14 éves lány vagyok, a koromhoz képest elég érett.
adnátok tanácsokat h hogyan csináljam h utána ne nagyon csípjen??? (Vagy hogy hogy tudom úgy leborotválni h ne legyen nagyon "mellékhatása.")
Köszi a válaszokat!!
2009. júl. 13. 10:41
21/22 anonim válasza:
Én ilyen idős koromban úgy csináltam, hogy a nagyját levágtam ollóval, és csak a szélét szedtem le csupaszra (fazoníroztam a nyárra). Aztán anyu vett egy kis villanyborotvát (kb akkora mint egy epilátor) és most most már azzal szedem le az egészet. Sokkal kényelmesebb, mint a sima borotva és nem vághatom meg magam.
22/22 anonim válasza:
Te én aszt ajánlom hogyha van otthon szemöldökcspesz. ( ha nincs akk max 1000ft a DM ben ) borotváld le, és hagyd hogy egy hétig nőjjön. Akkor már látszik melyek erősebbek és azokat fogd meg és tépd ki de úgy hogy a hagymája is jöjjön! Nagyon macerás de utána sokkal lassabban nő ki és simább lessz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!