Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Adnátok tanácsot hogyan...

Adnátok tanácsot hogyan kezdjem el a legelsőt?

Figyelt kérdés

Ma szeretném leborotválni a "barackom" mert már megelégeltem h mindig ott van egy nagy feketeség..xD

Meg sokan kérdezik h borotválom -e és mindig azt mondom h igen és közbe nem is.

14 éves lány vagyok, a koromhoz képest elég érett.

adnátok tanácsokat h hogyan csináljam h utána ne nagyon csípjen??? (Vagy hogy hogy tudom úgy leborotválni h ne legyen nagyon "mellékhatása.")

Köszi a válaszokat!!

2009. júl. 13. 10:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10:54-es voltam. Még annyit, hogy férfi szemmel sokkal de sokkal vonzóbbnak találok egy csupasz puncit, úgyhogy hajrá! ;)
2009. júl. 13. 10:58
 12/22 A kérdező kommentje:

Hát ez egyértelmű kedves utolsó de én még úgyse mutogatnám fiúnak =)

(Bár sose lehet tudni xD)

2009. júl. 13. 11:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Testápoló nekem csípi, ha elvágom magam. De próbáld ki. Vagy menj el gyantáztatni, gyorsan lekapják neked, és nem kell minden nap, vagy minden másnap borotválni. Nekem a borotvával az a bajom egyébként, hogy kb 2 nap múlva már szúr mint a fene. Persze én is borotválom, mert gyorsabb és egyszerűbb otthon megcsinálni, de talán a gyanta jobb, mert tovább tart.De fájdalmasabb is gondolom:)
2009. júl. 13. 11:00
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem testápoló az nem túl jó oda, bár a semminél jobb. Nézz körül otthon, h apukád vagy fiú testvéreid ha vannak biztos szoktak borotválkozni, ők mivel kenik be az arcuk utána, vannak iylen borotválkozás utáni krémek.
2009. júl. 13. 11:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Oké köszi.
2009. júl. 13. 11:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Jó szebb meg minden ha levan borotválva...de mint vki már írta, hogy így sokkal könnyebben kaphatsz el hüvelyi fertőzéseket. Amúgy nem k*ás, meg ez a divat, de azért ezt is tudni kell, hogy mivel jár. csak figyelmeztetés nem lebeszélés.
2009. júl. 13. 12:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Az első borotválás után előfordulhat hogy kipattog a bőröd. Nekem is tele volt után pici piros pöttyökkel. De nem feltétlenül kell ettől megijedni, elmúlik és a következő alkalom után már nem fog jelentkezni. Legalább is nekem így volt.
2009. júl. 13. 13:26
 18/22 anonim ***** válasza:

én azrt ajánlom, h fentről lefele, és utána lentről felfele, ezt ne csináld. mert mikor először fentről lefele húzod, akkor leszedi ugyan, de nem mindent, csak nagyon rövid lesz. és utána mikor azt akarod lentről felfele, az baromira fáj suztem :D nekem legalábbis igen.

testápolót nekenj rá, mert csípni fog. én semmitsem kenek rá, hanem fürdés közben félóráig áztatom magam a kádban, ettől felpuhul, és szépen lejön a szőr, anélkül h kipattogna v kisebesedne.

2009. júl. 13. 14:17
 19/22 anonim ***** válasza:
egyébként nem is szabad lentről felfelé, látszik h nem vagytok fiúk. csak a szőr növési irányába szabad, mert különben tépi és kisebesedik. Csak akkor szabad ellentétes irányban ha már fentről lefelé nem szed le semmit.
2009. júl. 13. 15:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2009. júl. 13. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!