Mikor fog már megjönni? 14/l
Jelek:- mellnövekedés min. 2,5-3 éve(és érzékenyek)
-folyás augusztusban lesz 2 éve,
-szőr "lent" 3-4 éve
-pattanások 3 éve
-hónaljszőr 2 éve,
- a pms MINDEN tünete
(ja és a folyásom 1 éve már nem tojásfehérjés,hanem krémes és néha már a tisztaságit is átáztatom,ragadok)
Mi van velem?! :'0
/ja és én nem tudom megállapítani,hogy mitől fáj a hasam,mert rossz a gyomrom és egy nap többször is kell emiatt szellentenem-.-"/ szal ne írjatok olyat h nem fáj-e a hasamxd
Első vagyok. Ha aggódsz kérdezd meg a nőgyógyászt. Akár itt interneten is kérdezhetsz orvostól.
Tőle nyugodtan kérdezhetsz, és biztosabb választ fog adni, mint itt bárki más.
Azért mindenki ezt mondja, mert nem tudjuk. Barátnőm ugyanígy volt(hamarabb, és gyorsabban kezdett fejlődni mint én), mégis két évvel idősebb volt, amikor megjött neki, mint én, amikor nekem megjött. Nem lehet megállapítani, bár tényleg valószínűbb, hogy hamarabb meg fog neked jönni, mint annak, aki még nem kezdett el fejlődni.
De ha mindenképp szeretnél valami dátumot hallani, akkor mondjuk 2012. szeptember 1-je, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!