Több mint egy hetes menzesz, barnázás mire utalhat? :S
Figyelt kérdés
2 éve szedek fogamzásgátlót, eddig semmi probléma nem volt. Az elmúlt hetekben elég ideges voltam, és előző hét hétfőn meg is jött a menstruációm, azóta pedig folyamatosan barnás folyásom van, és fáj picit a hasam :S holnaptól következne a 7 napos szünet, de most így megijedtem.
Orvoshoz míg ez el nem múlik addig nem tudok menni :S Valakinek hasonló tapasztalat? Vagy most ez a stressz ennyire felborított volna bennem mindent? Ijedtségemben már daganatra meg kb mindenre gondolok.. szokatlan és ijesztő nekem ez a helyzet. :(
2012. júl. 11. 15:39
1/3 anonim válasza:
lehet ciszta. De lehet a stressz..csak doki tudja h mivan
3/3 A kérdező kommentje:
Aggódom, de gondolom ha elmegyek dokihoz, ő úgyis megakar majd vizsgálni.. így meg ez nem lehetséges. Utálok várni.. :S
2012. júl. 11. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!