Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menzesz után pár nappal barnázás, mitől?
Rákerestem a régebbi kérdések között, de nem igazán találtam választ rá.
Fogamzásgátlót szedek másfél éve, most fogok váltani így csak szerdán jutok el a dokihoz.
Hétfőn múlt el a megvonásos vérzésem, és ma barnás-véres nyálkát vettem észre, pedig már a 6.szemnél járok. Közben voltunk együtt a párommal. Nem tudom mitől lehet, nem volt még ilyen.
Akinek volt már hasonló problémája, nektek mi volt a gond? elmúlt magától? meddig tartott? Minden tapasztalat érdekel.
Ki a fene találta ki a "barnázás" szót?!
Agyvérzét kapok zőle, és mindenki ezt használja, ÁÁÁÁÁááááááÁÁÁáéÁéáááÁÁÁÁááÁááÁÁááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!4444444444444!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közti vérzésnek, vagy pecsételő vérzésnek hívják, minden nőnél előfordul egyszer-kétszer az életben, és ha jól látom majdnem mind ki is írja ide.
Semmi jelentősége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!