Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Durván darabos menstruáció....

Durván darabos menstruáció. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
9 napot késett a mensim, aztán tegnap megjött nagyon görcsölök és ilyesztően darabos.. mindig darabos kicsit, de most durván.. mi lehet ez?:S

2012. júl. 10. 12:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 14:21
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Ja, hogy az interneten is osztják az orvosi diplomát...!
2012. júl. 10. 14:34
 13/26 anonim ***** válasza:
62%
A majdnem még nagyon kevés!
2012. júl. 10. 14:35
 14/26 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok,12 éves korom óta menstruálok.. nekem is eszembe jutott a korai vetééléslehetősége,bár nem volt semmi jele a terhességnek csak annyi, hogy késett a mensim. Mindenféleképpen elmegyek orvoshoz,biztos ami biztos.
2012. júl. 10. 15:18
 15/26 anonim ***** válasza:
46%
9 nap késénél még nincsen jele a terhességnek... remélem, hogy nem vetélés volt, de mindenesetre menj akkor dokihoz, mert ha esetleg nem ürült ki rendesen és mégis az, akkor kell egy eü küret.
2012. júl. 10. 16:13
 16/26 anonim ***** válasza:
62%
14:34 nem, épphogy azt mondtam, hogy majdnem.... olvasd már el rendesen, amibe belekötsz. Azt mondtam, hogy az a dolgom, hogy felismerjem a problémát... amit meg is teszek munkám során nem az interneten, hanem intenzív osztályon. Ha van egy kis szabadidőm, itt is szoktam segítő jellegű tanácsot adni. De nem hinném, hogy bármit is bizonygatnom kéne neked.
2012. júl. 10. 17:48
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem az a baj, hogy tanácsot adsz szabadidődben. Hanem az, hogy valakit úgy lebetegezel, hogy nem ismersz róla semmit. Az, hogy egy vérzés mennyire darabos szubjektív. Önmagában nem jelent sem cisztát, sem más dolgot. Én is egészségügyben dolgoztam évekig. Nem kötekedni akartam elnézést, ha így jött ki. De látatlanban az ember ne diagnosztizáljon szerintem. Nekem csak egyedül ez nem tetszett.
2012. júl. 10. 20:38
 18/26 anonim ***** válasza:
62%

Azt írtam, hogy betegségre utal. Nem pedig konkrét betegséget. Ez nem diagnosztizálás. Ez tény, hogy nem normális amit tapasztalt a vérzésével kapcsolatban és problémára utal.

NEM ÍRTAM DIAGNÓZIST! De a problémát felismerem. Erre adtam tanácsot, ami nem ijesztgetés volt. Csak annyit írtam, hogy menjen el orvoshoz, mert abnormális amit tapasztalt. Ez egy jó tanács, mert tudom/tapasztalom mennyire fontos a korai felismerés és orvoshoz fordulás. Úgy érzem a határozottságomba kötöttél bele, amit gondolom okoskodásnak véltél. Pedig határozottan kell tanácsot adni, mert ez fontos dolog hogy orvoshoz menjen. Tudom miről beszélek.

2012. júl. 10. 22:14
 19/26 A kérdező kommentje:
3 napja jött meg és ilyenkor még nagyon meg szokott lenni, de tegnap is meg ma is alig.. nem értem.. tuti van vmi gond.. hétfő go orvos :S
2012. júl. 12. 10:20
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem zárjuk le ezt a vitát. Majd a nőgyógyász kideríti, hogy valóban betegség okozza-e, vagy esetleg korai vetélés (ez ugye nem tartozik a betegség kategóriába), vagy semmi érdemleges, mert még ennek is bőven fennáll a valószínűsége. Majd írj, hogy mi volt, kedves kérdező!
2012. júl. 12. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!