Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Darabos menstruáció mitől...

Darabos menstruáció mitől fordulhat elő?

Figyelt kérdés

Mára nem vártam a mensim, meg is jött, de nem úgy, mint szokott, hanem pecsételősen, iszonyatos szakaszos görcsökkel. most kis pihenés után folyamatosan görcsöl, de csak "lájtosan" viszont délelőtt még amolyan rózsaszínes váladékos volt, most meg wc-zés után picit darabos.

Mitől lehet? Sose volt ilyen.

2011. jún. 20. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a véralvadással van kapcsolatban. De nem hiszem hogy baj. Nekem mindig is nagyon durván darabos volt. Kicsit kellemetlen ahogy távozik. de ha eddig nem volt ilyen és zavar menj el nőgyógyászhoz.
2011. jún. 20. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy zavar, csak valahogy félek, hogy nem-e vetélésem volt.. :(
2011. jún. 20. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:

általában csak a méh nyálkahártya daradkái. Annak is ki kell jönni.

Egy vetélés durvább lenne elvileg. Illetve ha mégis ennyive "le lenne tudva" akkor még semmi bajod nem esik orvosi kezelés nélkül sem.

2011. jún. 20. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Alvadt vér vagy méhnyálkahártya.
2011. jún. 21. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!