Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam. Uroginnal kezdtem...

Felfáztam. Uroginnal kezdtem magam kezelni. Már nem járok annyit wc-re, de még mindig érzem, hogy van. Mennyi idő alatt múlik el az ilyen?

Figyelt kérdés

Tavaly már felfáztam egyszer,akkor véres vizeletem volt.Antibiotikum egyelőre kizárva,ezért szedek gyógynövényes tinktúrát.

Mi még a jó,hogy gyorsan elmúljon?

2009. júl. 11. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Antibiotikum nélkül akár 1 hónap is vagy több, végül teljesen elfertőződik!!! akár vese leállás is lehet a következmény!!!
2009. júl. 11. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Urogin csak kiegészítő kezelésnek jó. higgy nekem, én (sajnos) elég tapasztalt vagyok a témában. a saját érdekedben jobban teszed, ha most feladod az antibiotikummal kapcsolatos nézeteidet, mert szükséged van gyógyszeres kezelésre, ugyanis a hólyaghurut tényleg nagyon veszélyes lehet, ez nem egy nátha, amit otthon kikezelsz 1 hét alatt. el kell menni szépen urológushoz, aki végez egy vizelettenyésztést és felír rá gyógyszert, amit az előírtak szerint kell szedni. esetleg kérdezz nála utána, hogy mit javasol a további fertőzések elkerülése végett. amíg nem jutsz el szakorvoshoz, ihatod az Urogint vízbe öntve meg igyál rengeteg (több litert löketszerűen) vizet. de hangsúlyozom, ezek csak a tüneteidet enyhítik, meggyógyítani nem fognak. ha nem mész el orvoshoz, újra és újra elő fog jönni, és pokollá teszi az életed!
2009. júl. 11. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Mezei zsurló főzete inni és űlőfürdő .Én is veseproblémás vagyok de nekem ez szokott segiteni. a fözetből illetve teábol napi 2litert is igyál meg .Nekem az urologus javasolta. MARIA TREBEN könyve is javasolja : EGÉSZSÉG AZ ISTEN PATIKÁJÁBOL
2009. júl. 11. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!