Kedves Hölgyek! Nőgyógyásznál megnevezitek a nemiszerveteket? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 12:18
1/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert most olvastam, hogy a lányok, nők sokszor csak a latin nevükön nevezi meg a nemiszervét, vagy sehogy.
2009. júl. 11. 12:21
2/18 anonim válasza:
Én a panaszt szoktam mondani ami alhasi fájdalom szokott lenni. Amit leírsz szerintem annak tuti az az oka, hogy sok éretlen pasi felhívásnak vesz, ha egy csaj megnevezi a nemi szervét. Legalábbis én ezt többször tapasztaltam, ezért pasik körében nem szoktam, csak ha tudom, hogy értelmes és érett és nem felhívásnak veszi. Szóval, ha nevén nevezem a nemi szervem (nem latinul) akkor tuti rám tapad pár olyan pasi akihez nincs gusztusom, mentálisan sem.
3/18 A kérdező kommentje:
De én arra vagyok kiváncsi, hogyha a nemiszervetekkel van baj, akkor a nőgyógyásznál, hogy mondjátok?
2009. júl. 11. 12:34
4/18 anonim válasza:
Nekem olyan még nem volt, nem tudom. De pl. fáj a pinámozni, közönséges szerintem, puncizni meg infantilis. És kicsi az esély, hogy az egésszel baj van ezért a részleteit mondja az ember, pl szeméremajak, hüvelybemenetel, ilyesmi. Reumatológusnál is lábat mond az ember nem lábikót. Szerintem ha nem mond az ember tárgyat, akkor is gondolható, hogy mivel van baj.
5/18 anonim válasza:
Sok szokás, amit furcsállnak a pasik a csajokban az olyan, hogy a pasik miatt alakult ki, mert sokszor nem vágják hol a határ ezért a csaj megtanulja előttük mit lehet és mit nem.
6/18 anonim válasza:
Olyan felmérés nincs, hogy a férfiak milyen névvel illetik az andrológusnál a farkukat? Bár pasiknak néha van az a tévképzete, hogy másabb, ha ők beszélnek közönségesen mintha a csajok.
7/18 anonim válasza:
Sztem nuygidtan lehet azt mondani, h pl. a nemi szervemnél pl.. mit tudom én égő érzésem van vizelésnél.. én ezt használnám.
8/18 anonim válasza:
Én a csíp ha pisileket szoktam mondani, bár fáj az alhasamat szoktam és ők kérdezik meg, fáj-e ha pisilek. De ilyesmivel urológushoz szoktam menni, vagy háziorvoshoz.
9/18 A kérdező kommentje:
Kedves 12:50-es válaszoló! Abban cikkben amiről írtam, szó van arról is, hogy pasik faroknak vagy pénisznek mondják. Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
2009. júl. 11. 13:16
10/18 anonim válasza:
Női nemi szervre, nincs olyan normális szó, mint a farokra a farok, így szerintem nehezebb, nem közönségeset mondani. Ha lenne, sztem simán mondanák azt, de nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!