Mikortól vég a fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
32N vagyok, és fogamzásgátlóval védekezünk. Most azonban abba kell hagynom a szedését, mert lesz egy visszérműtétem, ahol kockázatot jelent a tabletta szedése, így orvosi javaslatra szüneteltetnem kell a szedését egy hónapig. akkor lesz a műtét, majd utána újra szedhetem.
Addig óvszerrel fogunk védekezni.
a kérdésem az lenne, ha majd újra el kezdem szedni a gyógyszert, akkor mennyi idő múlva hagyhatunk fel az óvszerrel?
Köszi mindenkinek, ha válaszoltok!
2012. júl. 9. 10:18
11/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy furcsa, csak tudod, abban bízom, hogy amint megszületik megváltozik bennem minden.
Félek attól, hogy ha csak halogatom, akkor kifutok az időből, és mire kedvem lenne hozzá, addigra túl késő.
Bízom benne, hogy bennem is vannak anyai ösztönök. De tény, hogy félek.
2012. júl. 9. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!