Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A "szono"-tól meg lehet...

A "szono"-tól meg lehet tudni, hogy szűz-e vagyok?

Figyelt kérdés
Az orvosom valamiféle "szono"-ra küldött el, amivel a miómákat vizsgálják...Mielőtt elkezdik, megkérdezik, hogy szűz-e vagyok és a válasz miben befolyásolja a kivizsgálást? 16/L

#szüzesség #kivizsgálás #szono #miómák
2012. júl. 8. 23:38
 1/3 A kérdező kommentje:
vagy ciszta, nem tudom pontosan :S
2012. júl. 8. 23:40
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Megkérdezi: Szűz vagy?

Válaszolsz : Igen/Nem.

És megy tovább az élet. Most komolyan mit kell annyit problémázni ezen? Köti az orvosi titoktartás, meg egyébként is ha elég nagylány voltál lefeküdni valakivel akkor ahhoz is legyél elég nagylány hogy édesanyádnak el tudd mondani (bár szerintem ehhez rajtad kívül senkinek semmi köze szóval nem kötelező elmondani...) Az orvos csak azt fogja tudni hogy átszakadt -e már a szűzhártyád. Azt nem hogy volt -e már szexuális kapcsolatod.

2012. júl. 8. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy az vagy, és jobban fog figyelni. Már, ha az vagy. Amúgy tapintással, és uh-val is vizsgálják a miomát.
2012. júl. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!