Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mitől lehet...

Szerintetek mitől lehet húgyúti fertőzésem?

Figyelt kérdés
Tegnap délután kezdődött, azzal hogy egyre sűrűbben kellett pisilem, aztán már csak egy pár csepp jött és az is fájt, ugyanúgy mint a hasam alja minden pisilés után egyre jobban, készítettem kamillás ülőfürdőt, és abban ültem fél óráig, attól egy picit jobb lett aztán bevettem 2 szem sumertrolim-t, mert az jó fertőzésekre. Komoly párkapcsolatban élek 5 éve, rajta kívül nem volt más. Amúgy éppen tegnap múlt el a menstruációm. Figyelek a higiéniára. Mitől alakult ki ez nálam? Hogy tudnám ezt megellőzni, hogy máskor ne járjak így, mert borzasztóan fájt...? 27/N

2012. júl. 8. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
strandon össze lehet szedni bármit....SAJNOS.
2012. júl. 8. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
vagy strandon szedtél össze valamit, vagy felfáztál (ez ugye nyáron könnyen megeshet, megizzadsz és hirtelen lehűtöd magad)
2012. júl. 8. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugye végigszeded a gyógyszert?! Ha elkezded, akkor végig kell szedni, mert rezisztens bacik alakulnak ki és visszajön a jóval ellenállóbb fertőzés. A legnagyobb higénia mellett is előjöhet a hólyaghurut, ha hajlamod van rá. e coli átmegy a húgycsőbe a végbél felől akár egy bugyin keresztül is. Tangát felejteni kell, szex után azonnal el kell menni pisilni.
2012. júl. 8. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszolónak. Nem szedtem végig a gyógyszert, mert úgy gondoltam, hogy ez is elég lesz, de igazad van, végig kellet volna szednem, hogy tényleg elpusztuljanak a baktériumok. Most már gondolom mind egy. Egyébként még picit érzem pisilésnél...

Tangát nem hordok és nem is hordtam sosem, mert kényelmetlen meg bevág.

Köszönöm a válaszodat!

2012. júl. 8. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor folytasd a gyógyszert, ha tegnap délután kezdődött, akkor még folytatható. Ha van tüneted, akkor még dolgoznak a bacik. Ha elfogyott a tabi, akkor egy hét múlva el kell menni egy vizelet vizsgálatra. Jobbulást! Harmadik voltam.
2012. júl. 8. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 9. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!