Miért fájhat az oldalam?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy a menzesz miatt-e, de nagyon szúr néha.. kicsit feljebb mint a petefészkem, és nem görcsöl, hanem szó szerinte szúr a jobb oldalt..Volt hogy jobb oldalt fájt, és wc-ni alig bírtam mert fájt amikor pisilek. Vékony vagyok, ezért a menzeszem nem rendszeres.. utoljára május közepén jött meg. De már akkor is volt hogy szúrt az oldalam, ezért nem értem... meg sokszor is szokott fájni. Anyu szerint felfázhattam, de szerintem nem.
14/L
2012. júl. 8. 12:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj orvoshoz, mert lehet akár vakbélgyulladás is.
2/3 anonim válasza:
Vagy a veséddel is lehet gond, úgyhogy mindenképpen menj orvoshoz! Első voltam.
3/3 anonim válasza:
nekem is fáj denekem tegnapelőtt fájt tegnap már nem mindig csak ha leültem meg ma is és nem értem miért .ha igy van lehet vakbelem vagy petefészekgyulladásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!