Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire gond/baj/kóros hogy...

Mennyire gond/baj/kóros hogy fél éve nem menstruálok?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Semmi más tünetet nem tapasztaltam. Fél évig csaknem napi szinten voltam kényszerült fájdalomcsillapítókat szedni (orvosi vényes) súlyos fogászati gondok miatt, kb egy hónapja tudtam végre elhagyni. Kb pontosan azóta marad ki, mióta szedtem ezt a vacakot.

Nőgyógyászhoz semmiképp sem, de a háziorvoshoz jövőhéten el szándékszom menni, az egyetlen orvos, akiben megbízom 100%osan, a többit mérföldekre kerülöm. Különösképp nem zavarna az sem, ha meddő lennék, nem akarok gyereket.

2012. júl. 7. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Mégis mennyire lenne baj? Ha nincs vérzésed, akkor gyakorlatilag meddő vagy.

A háziorvos semmit nem tud ezzel kezdeni.

vagy nőgyógyászhoz mész, vagy ülsz tovább a babérjaidon, aztán vagy lesz gyereked, vagy nem, vagy lesz súlyosabb bajod, vagy nem.

2012. júl. 7. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nőgyógyászhoz semmiképp sem akarsz elmenni, akkor mégis hogy vársz segítséget? A háziorvos is el fog küldeni nődokihoz, hiszen ez rá tartozik, nem a háziorvosra!!!
2012. júl. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!