Hamarabb megjöjjön a "Mikulás"?
Tudom,hogy naponta ezer ilyen kérdést tesznek fel,ezért nem simán azt kérdezem,hogy hogyan lehet előre hozni a havibajt,hanem az,hogy az én módszereim jók lesznek e erre? Sok ehhez kapcsolódó kérdést olvastam,ezeket az ötletelek onnan merítettem. 2-3 nappal kéne előrébb hozni a menszeszemet.De nekem szokott késni elég sokat. kb 1 hetet. :S Még most van időm kb. 2 hét.
1. Sok mozgás: ami nekem abból áll,hogy naponta kb. 1km futás,és kb.10 perc hastorna (ami nekem nem is árt). Azt írta valaki,akkor jó ha izomlázunk van, nekem már kezd 2 alkalomtól az lenni.
2. Vörösbor: azt is írták,hogy igyunk vörösbort és attól hamarabb megjön. Oké ezt is kipróbálom,de mikortól igyam?
Amikor szeretnénk,hogy megjöjjön előtte 2-3 nappal? És mégis mennyit? És ez miért jó?
3. Meleg víz: üljek meleg vízbe ( amilyet csak kibírok) ,már ezt is elkezdtem. De ez is mire jó? És ez a meleg víz a "LENTI DOLGOT" érje vagy a hasam alját?
4. Jóga: amit én találtam ki. stressz oldó. Hátha segít. :)
Nos? Ezek a módszerek jók lesznek? Mi kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!