Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent konkrétan az a...

Mit jelent konkrétan az a tejsavas irrigálás?

Figyelt kérdés
Annyiszor hallottam h erre arra jó, és talán az én problémámon is segítene, de nem tudom elképzelni, h hogyan, mivel, stb.. segítenétek?:S
2009. júl. 10. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszertárban és drogériában is lehet venni irrigátort. Ez egy kis tartály (amiben a folyadékot elkészíted) egy csővel (amivel a hüvelybe vezeted a folyadékot). Pl. ilyen a Dolhay-féle colpo clener, régen gyártott a lactacyd is irrigátort és a gyógyszertárban bizonyára van "név nélküli" irrigátor is. A folyadék úgy készül, hogy a tartályban testmeleg vízben, megadott hígítási arányban felolod a tablettát/folyadékot/port, amit éppen kapsz. Visszacsavarod a csövet a tartályra, bedugod a hüvelyedbe a csövet és megnyomod a tartályt. Így gyakorlatilag átöblíted a hüvelyedet ezzel a tejsavas oldattal.

Nekem már rengetegszer segített! Fontos, hogy csak akkor kell használni, ha érzed, hogy nem oké, és ha egy-két napon belül nem javul,akkor irány a doki!

Remélem, segítettem! :)

2009. júl. 10. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd csak meg pl. ezt, ez a Dolhay-féle:

[link]

2009. júl. 10. 18:41
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ezt kipróbálom mindenképpen, mert a párommal fáj az együttlét, és így hátha nem lesz doki belőle.. :S mégegyszer köszönöm a segítséget! :-)
2009. júl. 10. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szívesen! :-) Azért ha még egy tanácsot elfogadsz, ha most úgy érzed, hogy nincs minden rendben, akkor addig inkább ne szexeljetek, amíg nem múlik el ez az érzés. Őt is megfertőzheted, aztán ő meg megint visszafertőz Téged, akkor is, ha esetleg neki nincs semmi tünete. (Ping-pong effektus...) És így sose keveredsz ki belőle...

Mihamarabbi jobbulást kívánok! :-)

2009. júl. 10. 19:24
 5/10 A kérdező kommentje:
épp ezaz.. h azon már túlvagyunk sajnos, és mivel gyógyszert szedek, egyéb védekezés nélkül.. semmi más tünetem nincs, minthogy fáj.. próbáltam canesten combit, de semmit sem használt.. nem tudom már mitévő legyek.. :-(
2009. júl. 10. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg az nem lehet gond, hogy nem nedvesedsz eléggé?

Nőgyógyásznál jártál mostanában? Ők szoktak szólni, hogy valami fertőzés van, észreveszik akkor is, ha mi nem.

Szerintem próbáld ki az irrigálást, és ha nem javul, akkor mindenképpen doki!

2009. júl. 10. 19:45
 7/10 A kérdező kommentje:
a nőgyógyász 3 hónappal ezelőtt írta fel a fogamzásgátlót, most fejeztem be a 2. levéllel, és azóta van ez.. lehetséges h hüvelygyulladás, vagy esetleg a fogamzásgátló mellékhatása?:O
2009. júl. 10. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló hajlamosít valamennyire a hüvelygombára, és van, aki kevésbé nedvesedik mellette. Én igazán egyiket sem tapasztaltam, hat évig szedtem Yadine-t. Lehetséges, hogy attól van, hogy a szervezeted nem szokott még hozzá és emiatt van szárazság/gomba. Mindenestre ne várj sokiáig, próbáld ki a tejsavat, hátha megoldja a problémát, de ha nem javul, akkor inkább menj vissza a dokihoz, az a biztos.
2009. júl. 10. 20:22
 9/10 A kérdező kommentje:
megfogadom a tanácsodat, köszönöm :)
2009. júl. 10. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt is van sok fontos infó egy oldalon..

[link]

2011. máj. 11. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!