Mi lehet az oka, ha minden negatív?
Figyelt kérdés
Alhasi fájdalmaim vannak hónapok óta,17 kilót fogytam,nyomásra fáj a bal felén az alhasam,voltam már több nőgyógyásznál,csináltak teljes belgyógyászati kivizsgálást,minden negatív,most ct-re küldtek,két hét múlva megyek csak oda is.2012. júl. 6. 15:47
1/9 anonim válasza:
lisztérzékenység csinál még ilyen tüneteket
2/9 A kérdező kommentje:
végbelemnél is fáj,és néha a keresztcsontomnál
2012. júl. 6. 15:49
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
A belgyógyászati kivizsgálásnál pontosan mit néztek?
6/9 A kérdező kommentje:
endometriozisra,pcos-re nem vizsgáltak,csak volt VASTAGBÉL ÉS GYOMORTÜKRÖZÉS
2012. júl. 8. 16:22
7/9 A kérdező kommentje:
MIVEL szűz vagyok még,a nőgyógyászok nem nagyon akarnak velem foglalkozni
2012. júl. 8. 16:23
8/9 anonim válasza:
Pedig ez inkább nőgyógyászati baj is lehet, mindenképpen keres fel nőgyógyászt, még akkor is ha szűz vagy. Nem tudom hol laksz, de próbálj elmenni a lakhelyeden kívüli nőgyógyászatra is. Vannak tini nőgyógyászatok kórházakban (amennyiben tini vagy) mindenképpen keres fel egyet.
9/9 A kérdező kommentje:
5 nőgyógyász vizsgált,abból 3 alaposan,minden negatív,most voltam CT-n eredmények hnap lesznek talán
2012. júl. 25. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!