Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 24 napja késik a menszeszem,...

24 napja késik a menszeszem, tegnap csináltam tesztet negatív lett de akkor mi lehet?

Figyelt kérdés

Bárányhimlős voltam kb 4 5 hete utána stresszeltem a suli miadt mert 2 hetem maradt javítani 6 tantánrgyból (hála sikerült) anya azt mondja ezért késhet de ennyit?

A hasam görcsölget egy ideje a mellem tegnap elkezdet ugy viselkedni mint menszesz előtt kicsit megduzzadt és ha pisilek kicsit olyan mint ha fel lennék fázva

A folyásom ilyen sárgás. Egyébként élek szexuális életet de nem lehetek terhes mivel nem csúszhatott be!

Volt már valakinek ilyen? Mit csináljak várjak?

2012. jún. 18. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Az a legbiztosabb, ha orvoshoz mész! Más úgysem tud semmi biztosat mondani látatlanban!
2012. jún. 18. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
A stressz és betegség okozhat késését, persze. Én a múlt hónapban voltam így. Igaz nekem csak két hetet késett. Én a helyedben csinálnék egy terhességi tesztet. Mivel ugyanis "becsúszhat", nincs 100%-os védekezési módszer, csak az önmegtartóztatás.
 3/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Eddig mindig pontosan megjött a menzeszed?
 4/10 A kérdező kommentje:

Tegnap csináltam tesztet negatív lett!

17 vagyok, hát volt már rá példa hogy pl 2 hetet késett de ennyit még nem meg sose pontos szóval a 30 32. napba szokott megjönni

2012. jún. 18. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
lehet, h kimaradt egy ovud
2012. jún. 18. 22:49
 6/10 A kérdező kommentje:
mi az az ovu?
2012. jún. 18. 22:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Megjött ! De köszönök minden segítséget!
2012. jún. 19. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:

ha nem tudod,hogy mi az az ovuláció -peteérés...és így szexelsz,akkor vagy elég bátor vagy vagy elég felelőtlen.

Beszélj anyukáddal erről!

Most nem bunkó akartam lenni,de tényleg kellene erről tudnod, ha már élsz nemi életet.

2012. jún. 19. 22:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Így már tudom! :) csak nemértettem a rövidítés miadtt!

és köszi, nem voltál bunkó! :)

2012. jún. 20. 07:47
 10/10 anonim ***** válasza:
ja, akkor bocsi
2012. jún. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!