24 napja késik a menszeszem, tegnap csináltam tesztet negatív lett de akkor mi lehet?
Bárányhimlős voltam kb 4 5 hete utána stresszeltem a suli miadt mert 2 hetem maradt javítani 6 tantánrgyból (hála sikerült) anya azt mondja ezért késhet de ennyit?
A hasam görcsölget egy ideje a mellem tegnap elkezdet ugy viselkedni mint menszesz előtt kicsit megduzzadt és ha pisilek kicsit olyan mint ha fel lennék fázva
A folyásom ilyen sárgás. Egyébként élek szexuális életet de nem lehetek terhes mivel nem csúszhatott be!
Volt már valakinek ilyen? Mit csináljak várjak?
Tegnap csináltam tesztet negatív lett!
17 vagyok, hát volt már rá példa hogy pl 2 hetet késett de ennyit még nem meg sose pontos szóval a 30 32. napba szokott megjönni
ha nem tudod,hogy mi az az ovuláció -peteérés...és így szexelsz,akkor vagy elég bátor vagy vagy elég felelőtlen.
Beszélj anyukáddal erről!
Most nem bunkó akartam lenni,de tényleg kellene erről tudnod, ha már élsz nemi életet.
Így már tudom! :) csak nemértettem a rövidítés miadtt!
és köszi, nem voltál bunkó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!