Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 vagyok. Szokatlanul érdekes...

Adelin kérdése:

15 vagyok. Szokatlanul érdekes a menstruációm?

Figyelt kérdés
2011 júliisába jött meg elöször abban ahónapbam 2x is megjött azután decemberig minden hónapban megvolt legközelebb január februárba kimaradt március áprilisba megint megjött de most május júnisba megint nem jött meg! Már júliusvab szerinetek van valami bajom? Van okom aggódni?
2012. júl. 5. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minden rendben az első években teljesen normáis hogy rendszertelen és össze-vissza jön meg vagy néha kimarad.nyugi :)
2012. júl. 5. 22:59
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi...:-) megnyugodtam!!:-) csak azért irtam ide a kérdést mert nincs kitöl megkérdeznem! Apum elvált az anyámtol mert ivott és diszkókba járt 40 éves léttére! Deazért köszi a normális választ..!!:-D
2012. júl. 5. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
szívesen! örülök hogy tudtam segíteni. Hűhaa 40 évesen diszkó? ilyet még nem hallotam..
2012. júl. 5. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszerre 5-6 hónap kimarad, akkor azért menj orvoshoz, mert nem lehet látatlanban mindig arra fogni, hogy fiatal vagy.
2012. júl. 6. 05:58
 5/6 A kérdező kommentje:
23:46-nak hát igazábol nem igazán diszkó ilyen szórakozóhely volt de mindegy jobb nélküle élni..:-) utolsónak köszi megfogadom...
2012. júl. 6. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:
23:46 vagyok ja értem de akkor is :( És még azt is jó ha tudod hogy stressz is befolyásolhatja hogy késik vagy kiamarad pl ideges vagy a suli vagy doga miatt...
2012. júl. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!