Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nálam tök érdekes, mert...

Nálam tök érdekes, mert szinte napra pontosan az utolsó naptól számítva a 28. napon jön meg a következő menstruációm, akkor én, hogy tudom kíszámítani, hogy nekem mikor van pé-m?

Figyelt kérdés
2008. aug. 16. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
14. napon, felidoben
2008. aug. 16. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
es homerozhetsz is
2008. aug. 16. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán az ovulációs teszt mutatja meg legpontosabban. A pé előtt 24-36 órával potitív a teszt. Ekkor kell ráhajtani.
2008. aug. 17. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
28 napos ciklus esetében 14.napon szokott pé lenni. Ahogy korábban írták ezt ovulációs teszttel és hőmérőzéssel is ellenőrizheted. szerencsés vagy, hogy ilyen előírásos ciklusod van!
2008. aug. 17. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:

ez baromság...nekem is 28 napos az összes ciklusom, viszont soha nem a 14.napon van pé-em...

én a hőmérőzést régóta csinálom és ott derült ki, több hónap után, hogy 11-12 naposak a luteális fázisaim(pétől mensiig)...(ez is mindenkinél más, viszont állandó, )szóval nem feltétlen 14 nap

így ha kiszámolod 28-11 vagy 12 nap=16 vagy 17.nap...

szóval ha tudod hogy hány naposak a luteális fázisaid, akkor könnyen ki tudod számolni, mikor van pé-ed

2008. aug. 17. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!