Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet? Már 2. alkalommal...

Mi lehet? Már 2. alkalommal maradt ki a menstruációm. Szerdán csináltam tesztet, negatív lett.

Figyelt kérdés
Hiszek a tesztnek, hiszen sajnos kb május elején voltunk együtt a párommal.Ha terhes lennék, már kb 2 hónapos lenne és azt tuti kimutatná a teszt, nem? Májusban megjött még. Jún nem, most sem... Kicsit görcsölgetett a hasam, meg érzékeny a mellem, de semmi... Mitől lehet? Fogytam vagy 2 kilót, de nem koplalástól, hiszen imádok enni, sokat is eszek. Szerintetek?
2009. júl. 10. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! hát ezt így nehéz megmondani, mindenképpen látnia kellene egy dokinak! Mondanám h késhet az idegeskedés és a stressz miatt, de ennyit kétlem! Szerintem menj mielöbb orvoshoz, akkor kiderül h mi van és te is megnyugszol!

19/L

2009. júl. 10. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Mennyit stresszel mostanában?HA ugyanis a terhességi teszt negatív,akkor még a túlhajszolás okozhatja.Én mindenképpen elmennék nődokihoz.Mert ha meg az utóbbi időben erősebb gyógyszereket szedtél,akkor akár ciszta is kialakulhatott,amit szintén gyógyszerrel kezelni tudnak.

Hány tesztet csináltál?Átlag 2 szoktak,hogy biztos legyen az eredmény.

Menj el dokihoz!

2009. júl. 10. 08:19
 3/5 anonim válasza:
ORVOS!!!INDULJ!!!MOST!
2009. júl. 10. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel hormonális zavarod van. Jobban teszed, ha elmész az orvoshoz.
2009. júl. 10. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
szia nekem az a véleményem,hogy számtalan oka lehet annak még,hogy ily modon kimarad a mesid.PL:fel lehetsz fázva,vagy stresszes vagy.az elsö megjegyzésemet ha komolyan veszed rá jöhetsz hamar,de minden féle képp meny el orvoshoz mert ő mindenkinél jobban tudja,és így legalább meg nyugszol te us..SZia VIKI
2009. júl. 10. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!