Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hugyúti fertőzést el lehet...

A hugyúti fertőzést el lehet kapni? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Barátom anyukájának hugyúti fertőzése van azóta,mióta ott aludtam náluk.Nekem másfél éve krónikus hugyúti fertőzésem van,az orvosok csak írják a gyógyszereket és naná,hogy egyik sem hat.Kipróbáltam már mindenféle módot,gyógynövények,antibiok,nem antibios gyogyszerek,minden és semmi változás...

szóval a kérdésem fent van...

2009. júl. 9. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is volt,és azt mondta a doki,hogy vasaljam kívül belül a bugyijaimat,mert a bacikat nem a mosópor öli meg,hanem a hő.Meg hogy főzzek ki egy filter kamillateát 3-4 dl vízben,hagyjam kihűlni,és minden pisilés után mosakodjak lent meg vele.Nekem ez nagyon bevált,hála neki,azóta nincs semmi gondom.Elkapni nem tudom így hogyan lehet,de szexuális úton el lehet kapni azt tudom.

23/l

2009. júl. 9. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt húgyúti fertőzésem és elmenetem az orvoshoz, kaptam antibiotikumot és rendbe jöttem, de rá félévre megint lett és úgy döntöttem, hogy nem veszek be gyógyszert miért mérgezzem magam. Vettem Ökonetes grapefruitmag cseppet és 2dl vízbe cseppentettem 10-15 cseppet és ezt csináltam egy hétig és rendbe jöttem. Bio boltokban kapható hasonló,de azok nagyon keserűek.Ez az én tapasztalatom.
2009. júl. 10. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!