Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Húgyúti fertőzést hogyan...

Húgyúti fertőzést hogyan lehet kezelni szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
A háziorvosom azt mondta, nem adhat semmilyen gyógyszert, mert szoptatok, inkább igyak sok csalánteát... Közben meg a falat kaparom pisilés alatt. Nem hinném, hogy a teától rendbe jön! Mit csináljak? Menjek vissza a nőgyógyászomhoz? 4 hete szültem.
2009. nov. 24. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez pár napig eltarthat(mármint a falkaparás) de más tényleg nem túl jó!Én kamilla teát ittam rengeteget és bevált!Jobbulást!
2009. nov. 24. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Még antibiotikumot is lehet szedni (szülés után augmentint, babám 5 hónapos korában amoxicilint szedtem).

Azóta is szoptatok, 8,5 hónapos lányom.

De a háziovosok ebben kérdésben eléggé tudatlanok, gyerekorvost kell megkérdezni, hogy melyiket írhatják fel.

Menj el nőgyógyászhoz, vagy urulógudhoz szerintem.

2009. nov. 24. 12:16
 3/5 anonim ***** válasza:

urulógudhoz = urulógushoz

bocs

2009. nov. 24. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Cickafark teából készíts ülőfürdőt,amilyen forrót elbírsz,a kádban ülve pedig idd ugyanezt a teát,amilyen forrón bírod,minél többet,hogy már szinte a füleden folyjon ki,majd bújj az ágyba.Ha még nem túl előrehaladott a dolog,meg sem kell ismételned.
2009. nov. 24. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jótanácsokat! Ma felhívom a nőgyógyászom, remélem ő tud segíteni gyógyszer ügyben, addig is iszogatom a teákat, van itthon kamilla is, cickafark is.
2009. nov. 25. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!