12 éves létemre bepisiltem. Segítség?!
Figyelt kérdés
Fürdés előtt gondoltam gyorsan elugrok egyet pisilni.Pisiltam is,úgy éreztem,hogy mindent kipisiltem,és amikor kiléptem a klozetről egy szempillantás alatt elkezdett csurogni...Észre se vettem,hogy épp pisilek..Rohantam a fürdőbe,gyorsan zuhany,hogy tisztába tegyem magam...Ez nagyon ciki,mit tegyek?Ez miért van?Félek,hogy az éjszaka is bepisilek :S Volt már valakinek ilyen? 12L2012. júl. 3. 19:41
1/5 anonim válasza:
szólj anyudnak lehet h ciki de súlyos betegség is állhat a háttérben
2/5 anonim válasza:
Hát, ennek lehet szervi oka (a te korodban kicsi esélyt adok ennek, de ha nincs pszichológiai oka - családi probléma, a szüleid közötti konfliktus - akkor elképzelhető),és pszichológiai oka.
A szüleid válnak? Meghalt valakid? Valamit nem tudsz feldolgozni lelkileg? Ezeket gondold át.
Ha egyik se,akkor urológust tudok javasolni...
4/5 anonim válasza:
Szólj Anyukádnak, és menjetek orvoshoz, de ami még nagyon fontos, emiatt soha ne szégyelld magad, mert nem tehetsz róla, és semmivel sem vagy kevésbé jó!!!
5/5 anonim válasza:
sziia.énis 12 éves lány vagyok és velem is történt hasonló:
játszok a mamámnál a kutyával(nem kell pisilnem) és az egyik pillanatba annyira kell hogy nem tudom visszatartani és hát bepisilek.de nem tudom miért.eléggé ciki helyzet...de ha egyszer nem tudom visszatartani://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!