Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg?

Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés
félek hogy késik a menstruációm úgy érzem én vagyok az osztályban az utólsó akinek meg jön!
2009. júl. 9. 18:55
 1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? amúgy ettől egyáltalán nem kellene tartanod. Meg fog jönni. attól is függ, hogy az anyukádnak/nagymamádnak mikor jött meg, mert ha nekik is később, akkor lehet, hogy örökölted a génjeiket. Kérdezd meg esetleg őket és NE aggódj. Ismerek olyat, akinek 15 évesen jött meg. Nyugodj meg!
2009. júl. 9. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok köszönöm hogy meg nyugtattál!!!
2009. júl. 9. 19:27
 3/6 A kérdező kommentje:
szeretnék még valakitől tanácsot kapni!mert már lassan 15 leszek!
2009. júl. 9. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
mi a menstruáció előjele???
2009. júl. 9. 19:32
 5/6 anonim válasza:
Előző vagyok, remélem nem baj, hogy megint én írok. Nekem olyan volt először, hogy éreztem a mellnagyobbodást reggel, amikor felébredtem. Van akinek a hasa is nagyon görcsöl, én pl. nem éreztem semmit. De még mindig csak azt tudom mondani, hogy ne aggódj! Meg fog jönni, addig is élvezd az életed..egy gonddal kevesebb.
2009. júl. 9. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 14 és fél vagyok, de még nem jött meg és nem is várom. Milyen szar lehet már főleg ebben a melegben. Én ökülök, hogy még nem kezdtem el menstruálni. Amúgy elöbb utóbb neked is meg nekem is meg mindenkinek megfog jönni ha akarjuk ha nem.
2009. júl. 10. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!