Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tehetek fel tampont akkor is,...

Tehetek fel tampont akkor is, ha már a menses utolsó napjaiban vagyok?

Figyelt kérdés
Még sosem használtam, de holnap megyünk fürdeni, és nem nagyon szeretném kihagyni. Tehetek fel tampont, ha már csak kevés mennyiségű barna folyásom van? Csak a fürdés idejére használnék tampont.
2012. júl. 1. 10:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Arra a pár órára szerintem felteheted.

De amúgy meg ne szokj rá, sokkal egészségesebb a betét.

2012. júl. 1. 10:52
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan használhatsz tampont bármikor a menstruáció során. Nem egészségtelen! Megfelelő használat kell és ennyi.
2012. júl. 1. 11:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lenne egészségesebb. Nyugodtan használd, én betétet kb. 13 évesen használtam utoljára. Ha még sosem használtál és fiúd sem volt elég lesz a mini is.
2012. júl. 1. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

A nőgyógyászom mindig óva int, hogy csakis betétet használjak.

Sokkal nagyobb a fertőzésveszély, hiszen a halott vér benned rohad, a testeden belül, a kórokozók könnyen feljutnak a hüvelyből a méhszájadon át.

2012. júl. 1. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Én is ezt próbálom mindig elmagyarázni, mint Te, Kedves előttem Válaszoló, de engem mindig lehurrognak.
2012. júl. 1. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Már hogy rohadna benned a halott vér? Felszívja a tampon, abban van. Ennyi erővel a betét is ugyanúgy műkődik.
2012. júl. 1. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
De a betét nem a hüvelybe van, hanem kívül a szeméremtesten, és a vér is ki tud folyni rendesen a betéttől.
2012. júl. 1. 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
És akkor mivan, ha ki tud folyni? Tök mindegy, hogy 5 centivel előbb, vagy később szívja fel egészség szempontjából.
2012. júl. 1. 11:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat. :) Még nem tervezem, hogy átállok a tamponra, csak erre az egy alkalomra tennék fel. De akkor az nem fáj, ha felhelyezem? Mert már nem az első napokban vagyok.
2012. júl. 1. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Hagyd, kedves 68%-os válaszoló, ezeknek a tudatlan tiniknek hiába magyarázzuk, majd megtanulják saját kárukon, vagy biológia órán.
2012. júl. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!